15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 201239 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετικά θετκή όψη που ευνοεί τα οικονομικά και τα αισθηματικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι πολύ έντονες και οι σχέσεις που ήδη υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν το πάθος τους. Στις 14.32 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Η συγκεκριμένη όψη μας χαρίζει δύναμη και αντοχή και είναι ιδανική για να διεκπεραιώσουμε δουλειές που απαιτούν προσπάθεια. Στις 15.52 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που φέρνει υπερβολές σε όλα τα θέματα, γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τη διατροφή μας, και επίσης να καταβάλουμε μεγαλύτερες προσπάθειες από αυτές που πραγματικά αντέχουμε.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 15/9/2013).
Η ερχόμενη χρονιά είναι αρκετή θετική για σας, παρόλο που δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε και να αφήσετε την τύχη να “δουλέψει” για σας. Αντίθετα, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στη συμπεριφορά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να πείτε ή να κάνετε πράγματα εντελώς αυθόρμητα για τα οποία σύντομα θα μετανιώσετε. Αντίθετα, στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μεγάλη εύνοια και σίγουρα φέτος θα νιώσετε καλυμένοι συναισθηματικά. Επιπλέον, υπάρχει και εύνοια σύλληψης, για όσους επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ οργανωτικά και πειθαρχημένα και θα τους αρέσει να αναλαμβάνουν καθήκοντα που θα τα βοηθούν να δείξουν τις ικανότητές τους. Στην προσωπική τους ζωή θα συνάψουν σχετικά νωρίς μια σημαντική σχέση με την οποία θα δημιουργήσουν οικογένεια στην συνέχεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νόρα Κατσέλη, Δήμος Σταρένιος, Μαρία Λουίζα Βούρου, Oliver Stone, Marco Polo, Agatha Christi.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK