16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 05.11 το πρωί σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Το φαινόμενο αυτό αναλύεται εδώ.
Στις 14.26 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή μια όψη που διευκολύνει την επικοινωνία και τις πνευματικές εργασίες. Το διάστημα αυτό μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά παραγωγικοί. Τα μικρά ταξίδια και οι μετακινήσεις εξελίσσονται θετικά και ομαλά. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 15.55 που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα ενδιαφερθούμε περισσότερο για τις σχέσεις μας και θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε αρμονία και ισορροπία στο περιβάλλον μας.
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/9/2013).
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, σηματοδοτεί μια χρονιά νέων ξεκινημάτων. Έτσι, τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα ανοίξετε νέα κεφάλαια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Το ευχάριστο μάλιστα, είναι ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μια νέα γνωριμία θα βασίζεται στην πολύ καλή επικοινωνία, γεγονός που θα συμβάλλει στην γρήγορη επισημοποιήσή της.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης και από μικρά θα δείξουν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας, όποια εργασία τους ανατεθεί. Η οργανωτικότητά τους και η ευστροφία τους θα τα βοηθήσει να προοδεύσουν. Εύνοια και στην δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σταμάτης Γονίδης (1957), Αγγελική Ηλιάδη, Κατερίνα Αυγουστάκη, David Kopperfield, Lauren Bacall, B.B.King.
2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK