17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


-->
Στις 3.33 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά δύσκολη που μπορεί να προκαλέσει βίαια επεισόδια και εντάσεις, ειδικά αφού λίγο αργότερα -στις 3.41- σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό. Όσοι λοιπόν βρίσκονται στο δρόμο αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς τα γεγονότα θα έχουν ξαφνικό χαρακτήρα. Στις 11.39 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μας δημιουργεί καλή διάθεση και ευνοεί τις σχέσεις, τις συζητήσεις, ενώ παράγει και δημιουργικότητα. Καλή στιγμή και για ψώνια. Τέλος, στις 18.27 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, μια όψη που μας κάνει αισιόδοξους και μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με αγαπημένα μας πρόσωπα ή να κάνουμε νέες και αξιόλογες γνωριμίες.
*Αύριο ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η νέα θέση του Ερμή το κάθε ζώδιο εδώ.
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 17/9/2013).
Τα οικονομικά ας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας τους επόμενους δώδεκα μήνες. Η ανάγκη σας να προσφέρετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας περιττές πολυτέλειες θα σας φέρει σε αδιέξοδο, ενώ δεν αποκλείετα να προκαλέσει ενδοοικογενειακές τριβές. Είναι καιρός να βάλετε φρένο στις σπατάλες ποτού να είναι πολύ αργά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον αισθηματικό τομέα, καθώς μπορεί να πείτε ή να κάνετε κάτι που ίσως οδηγήσει σε ρήξη, η οποία μπορεί να είναι προσωρινή ή και οριστική.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά συντροφικά και θα λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται με παρέα. Θα είναι πολύ κοινωνικά και στη ζωή τους θα δημιουργήσουν σχέσεις με άτομα που θα μπορούν να τα βοηθήσουν να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Επαγγελματικά θα φτάσουν πολύ ψηλά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ντέμης Νικολαίδης, Σωτήρης Μουστάκας, Ελεονώρα Μελέτη, Κοραλία Καράντη, Marie Chantal Miller, Adrianna Sklenarikova Karembeu, Anastacia.
1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK