Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17 - 23 Σεπτεμβρίου 2012Στις 17 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5/10. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει τάση να αναλύονται ακόμα και οι πιο ασήμαντες λεπτομέρειες σε μια σχέση και σε πολλές περιπτώσεις η ρήξη θα φαίνεται μονόδρομος, αφού ο Ερμής συμμετέχει και στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 19. Ωστόσοτο εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 21 μπορεί να φέρει διεξόδους στα προβλήματα, αν υπάρχει καλή διάθεση. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό σηματοδοτεί την φθινοπωρινή ισημερία και υπό φυσιολογικές συνθήκες ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ωστόσο η συμμετοχή του – την επόμενη εβδομάδα – στο τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού αυτή τη φορά μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 17/9 μέχρι και τις 5/10 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν και θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας κυρίως γύρω στις 19-20 που ο Ερμής θα συμμετάσχει στο τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τα όποια προβλήματα και θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποια γγεγονότα ώστε να δείτε αν πραγματικά οι σχέσεις σας πηγαίνουν καλά ή αν χρειάζονται τονωτικές ενέσεις που θα αποκαταστήσουν την αρμονία και την ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Στις 17 ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ενώ λίγο αργότερα – στις 22 – ακολουθεί και ο Ήλιος. Έτσι, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να εξετάσετε κάποια ζητήματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και παράλληλα να βρείτε τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Ίσως αν υιοθετήσετε μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους σας, μπορέσετε να μοιράσετε έτσι τη δουλειά που να είστε περισσότερο αποδοτικοί και να μην κουράζεστε τόσο. Αν είστε ελεύθεροι, ένα φλερτ μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να εκδηλωθεί αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού στις 17 και αργότερα – στις 22 – του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, σας δίνει ευκαιρία να μειώσετε για λίγο τους ρυθμούς σας και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν. Η ενασχόληση με τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας, ή κάτι δημιουργικό, θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και θα σας ανανεώσει. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικές απώλειες που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η είσοδος του Ερμή στις 17 και του Ήλιου στις 22 στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχετε τον χρόνο να ολοκληρώσετε σημαντικές αλλαγές και να ασχοληθείτε με τυχόν αγοραπωλησίες που σας απασχολούν. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως γύρω στις 19-20 του μήνα, είναι τόσο η δουλειά σας όσο και οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που μπορεί να διαλυθούν μέσα σε μια στιγμή αν ξεπεράσετε κάποια όρια.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ο Ερμής αλλά και ο κυβερνήτης σας Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Ζυγού στις 17 και 22 αντίστοιχα, και σας καλούν να δραστηριοποιηθείτε, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς καθώς επίσης και να κάνετε σημαντικές επαφές με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιους στόχους. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με συγγραφή ή με εκπαίδευση, την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα θα έχετε σημαντικά οφέλη. Οι νέες γνωριμίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, και αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάποια από αυτές αποδειχθεί αρκετά αξιόλογη.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, στις 17 και 22 αντίστοιχα, σηματοδοτούν εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα προβλήματα, το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 είναι πολύ πιθανό να σας φέρει κάποια απρόβλεπτα έξοδα στα οποία δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Θα χρειαστεί λοιπόν να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε κάποια έξτρα εισοδήματα και να κατοχυρώσετε το μέλλον σας. Ξαφνικές αλλαγές είναι πιθανό να υπάρξουν και στον τομέα της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Στις 17 ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 5/10 που θα βρίσκεται εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία και τη διπλωματία σας για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, και παράλληλα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Αν προγραμματίσετε ένα ταξίδι αυτό το διάστημα, θα αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε και μια σοβαρή σχέση. Στις 22 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να τραβήξετε την προσοχή όσων σας ενδιαφέρουν και να χρησιμοποιήσετε τη γνώση και τη σοφία που αποκτήσατε, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική ζωή σας και αν καταφέρετε να επιστρατεύσετε περισσότερο το μυαλό και λιγότερο το συναίσθημα, οι επιλογές σας θα αποδειχθούν εξαιρετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το πέρασμα του Ερμή από τον Ζυγό από τις 17/9 μέχρι και τις 5/10, συνιστά να μελετήσετε προσεκτικά τις κινήσεις σας και να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς, καθώς όπως φαίνεται μάλλον δεν τους γνωρίζετε. Από τις 22 του μήνα, ο δωδέκατος οίκος του ηλιακού ωροσκοπίου σας υποδέχεται και τον Ήλιο και σας παροτρύνει να αποσυρθείτε για λίγο από την ενεργό δράση. Η ανάγκη σας να «απομονωθείτε» κάπου που θα μπορείτε να εργαστείτε ανενόχλητοι ή να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας, ίσως σας ωθήσει να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα αποτελέσει το προσωπικό καταφύγιό σας σε κάτι τέτοιες στιγμές. Όσο για τα έξοδα που θα κάνετε, σίγουρα θα πιάσουν τόπο αφού η απόδοσή σας θα βελτιωθεί θεαματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Η διέλευση του Ερμή από τον Ζυγό από τις 17/9 μέχρι και τις 5/10 τονίζει την εφευρετικότητα και ευστροφία σας, που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επιπλέον, νέες φιλικές γνωριμίες αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να πάρουν ερωτικές προεκτάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό από τις 22 του μήνα, εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας που θα διαρκέσει μέχρι τις 23/10. Το διάστημα αυτό μπορείτε να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας, αρκεί να επικαλεστείτε την βοήθεια των φίλων και γνωστών που θα σας την προσφέρουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με το πέρασμα του Ερμή από τον τομέα της καριέρας σας από τις 17/9 μέχρι και τις 5/10, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Η φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα, αποτελεί σχεδόν πάντα για σας μια ευκαιρία να βγείτε από την «αφάνεια» και να βρεθείτε στο επίκεντρο των επαγγελματικών εξελίξεων. Η προετοιμασία που έχετε κάνει πρόσφατα έχει ολοκληρωθεί, και είστε έτοιμοι να κοινοποιήσετε τις ιδέες σας που θα γίνουν εύκολα αποδεκτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό από τις 17 του μήνα, τονίζει τις ικανότητές σας και σας επιτρέπει να χειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση με μεγαλύτερη ευκολία. Έτσι, μέχρι και τις 5/10 που θα βρίσκεται εκεί, μπορείτε να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο ανέφικτους στόχους. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο απο τις 22 , εγκαινιάζει μια θετική περίοδο κατά την οποία η ζωή σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και επιτέλους θα αρχίσετε να αισιοδοξείτε και να βλέπετε τα πάντα, πιο θετικά. Για έναν ολόκληρο μήνα, η ενασχόληση με ταξίδια, μελέτες, σεμινάρια ή ακόμα και η θετική έκβαση μιας νομικής υπόθεσης, θα επηρεάσουν θετικά τη μελλοντική πορεία σας. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα: όσοι διατηρείτε μια σχέση θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Με τη διέλευση του Ερμή στο Ζυγό από τις 17/9 μέχρι και τις 5/10 θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με περισσότερη ωριμότητα τα οικονομικά σας και να εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας εξασφαλίζει καλύτερες προοπτικές. Ο Ήλιος περνά κι αυτός στις 22 του μήνα, στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας και για ένα μήνα σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά στοιχεία σας και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες, καθώς το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που δημιουργείται στις 19/9 μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τα οικονομικά σας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK