18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 14.30 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού. Η όψη αυτή ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις και εξασφαλίζει την αρμονία σε όσους είναι ήδη κατασταλαγμένοι και αποφασιστικοί. Οι εργασίες που γίνονται αυτή την ώρα είναι πολύ υπεύθυνες. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 17.46 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα μείνει εκεί θα είμαστε περισσότερο δυναμικοί και παθιασμένοι με ότι κάνουμε. Το ενδιαφέρον μας για οικονομικά θέματα θα αυξηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να πληροφορηθούμε σημαντικές οικονομικές εξελίξεις. Στις 19.33 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αυξάνεται η διαίσθηση και η φαντασία μας. Οι καλλιτεχνικές εργασίες, ο διαλογισμός, η ενασχόληση με την μουσική και τη ζωγραφική ευνοούνται ιδιαίτερα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/9/2013).
Η θετική όψη Σελήνης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, υποδεικνύει μια θετική χρονιά κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Οι στόχοι που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία θα πραγματοποιηθούν και θα σας προσφέρουν ένα σημαντικό εισόδημα, ενώ κάποιοι από σας θα καταφέρετε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να δημιουργήσετε τη δική σας δουλειά. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου θα πολλοί θα αποφασίσετε να αποχαιρετίσετε την εργένικη ζωή, ενώ κάποιοι άλλοι θα επισπεύσετε την επισημοποιήση της σχέσης σας εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 17.45 θα έχουν τη Σελήνη τους στο ζώδιο του Ζυγού, κι έτσι θα είναι πιο κοινωνικά και συντροφικά από αυτά που θα γεννηθούν αργότερα, τα οποία με τη Σελήνη στο Σκορπιό θα είναι περισσότερο εσωστρεφή. Ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις, θα έχουν μεγάλα οφέλη στη ζωή τους από σημαντικές γνωριμίες που θα κάνουν αλλά και από την θέλησή τους να αγωνιστούν για να καταξιωθούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Κιμούλης, Ronaldo, Greta Garbo, Mariangela Melato, Wolfgang Schaeuble.

.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK