19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 5.16 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μία όψη θετική που μας παρέχει δυναμισμό και μας βοηθά να εργαστούμε πιο αποδοτικά, ενώ ευνοεί και συζητήσεις ή θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Στις 17.29 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και η όψη αυτή μπορεί να ωθήσει πολλές γυναίκες να κάνουν σπατάλες για την προσωπική τους φροντίδα. Σ' αυτή την περίπτωση οι αγορές πρέπει να γίνουν προσεκτικά καθώς είναι πιθανό τα προϊόντα ή και τα ρούχα που θα αγοράσουμε να μην μας ικανοποιήσουν τελικά, ενώ παράλληλα να ξοδέψουμε και περισσότερα χρήματα από όσα μπορούμε. Στις 23.33 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει περισσότερο κτητικούς και απαιτητικούς. Η ζήλια, η σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι τονισμένα.
*Μπορείτε να διαβάσετε για το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται για άλλη μια φορά σήμερα, εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/9/2013).
Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, σηματοδοτεί μια χρονιά, γεμάτη ανατροπές και αλλαγές. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα οικονομικά σας – κυρίως αν έχετε οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν. Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά γεγονότα που σχετίζονται με τις φιλοδοξίες σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας, αρκεί να συμβουλευτείτε κάποια άτομα που θέλουν και μπορούν να σας βοηθήσουν. Συγκρατηθείτε επίσης, γιατί παρά τα όποια προβλήματα, η τάση σας για σπατάλες δεν λέει να περιοριστεί ούτε φέτος.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά κοινωνικά και εξωστρεφή και θα χαίρονται την παρέα των γύρω τους αλλά και του συγγενικού τους περιβάλλοντος. Οι σχέσεις με τα αδέλφια τους – αν υπάρχουν – ίσως χρειαστούν προσοχή, καθώς υπάρχει τάση να εκδηλώσουν ζήλια απέναντί τους. Μεγαλώνοντας θα προοδεύσουν σε τομείς που σχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ελένη Βιτάλη, Ερρίκος Πετιλόν, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Thomas Protopapas, Twiggy.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK