2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 8.38 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού και ξεκινάει ένα νέο ζωδιακό κύκλο. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο δυναμικοί και θα έχουμε την διάθεση για νέα ξεκινήματα. Θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματά μας με περισσότερο σθένος, αλλά ίσως είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι ή και οξύθυμοι. Στις 21.55 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και στις 22.58 σύνοδο με τον Ουρανό, δυο δυσάρεστες όψεις που μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα τόσο σε κοσμικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς για «ψύλλου πήδημα» μπορεί να διαλυθούν σχέσεις ζωής.
*Σήμερα σχηματίζεται και η αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
Δείτε επίσης πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη κάθε ζώδιο εδώ.
Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/9/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες στα οικονομικά σας και θα πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και τι δεν σας είναι απαραίτητο ώστε να κάνετε κάποιες σοβαρές περικοπές, που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τα χρέη, ή να ανταποκριθείτε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να έρθει οριστική ρήξη με μια σχέση που έτσι κι αλλιώς έχει φθαρεί, ωστόσο σ’ αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα έχουν μεγάλες ευαισθησίες και θα διαθέτουν έντονα καλλιτεχνική φύση. Ωστόσο, η «καλοσύνη» τους μπορεί εύκολα να τα κάνει πολλές φορές «θύματα» γι’ αυτό θα πρέπει να μάθουν να μην είναι ευκολόπιστα. Προσοχή επίσης χρειάζεται και η διαχείριση των οικονομικών τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ανδρέας Εμπειρίκος, Παντελής Βούλγαρης,  Εύη Δρούτσα, Ίων Δραγούμης, Λευτέρης Λαζάρου, Γιώργος Λιάνης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK