20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 16.11 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και μας βοηθάει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Η όψη αυτή βοηθά επίσης να αποκατασταθούν διαφωνίες και ρήξεις στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και ευνοεί επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Αυτή είναι και η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν μπει στο ζώδιο του Τοξότη, επόμενως από τις 16.11 μέχρι και τις 19.34 θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Μετά τις 19.34 και για τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται στον Τοξότη θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι και θα έχουμε διάθεση να ενημερωθούμε, να διαβάσουμε, να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε περιπέτειες. Στις 21.28 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη που αυξάνει την διαίσθηση και τη φαντασία, γι' αυτό ευνοεί περισσότερο τους καλλιτέχνες. Κατά τα άλλα θα πρέπει να προσέχουμε απάτες και αυταπάτες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/9/2013).
Δύσκολη προβλέπεται για σας η ερχόμενη χρονιά, καθώς το ταυ τετράγωνο Ερμη – Ουρανού – Πλούτωνα, πρόκειται να δημιουργήσει αναταραχές στα οικονομικά σας. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέχετε τι ξοδεύετε και να προσπαθείτε να αποταμιεύετε για τις πιο δύσκολες ώρες. Απρόβλεπτες εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αιθηματικό τομέα, και θα πρέπει να προσέχετε καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε ρήξεις. Αν λοιπόν διατηρείτε παράλληλες σχέσεις, μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 19.33 με την Σελήνη στο Σκορπιό θα είναι περισσότερο εσωστρεφή παρά το γεγονός ότι θα είναι κοινωνικά και θα αποζητούν την παρέα των συνομιλήκων τους. Ωστόσο, σπάνια θα αποκαλύπτουν τις προσωπικές τους σκέψεις και τα σχέδιά τους. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 19.34 θα έχουν την Σελήνη στον Τοξότη, γεγονός που θα τα κάνει περισσότερο εξωστρεφή και με αγάπη για την περιπέτεια. Αντίθετα, αυτά θα πρέπει όμως να είναι πιο “δύσπιστα” σε ότι ακούνε. Και στις δυο περιπτώσεις όμως με τον Δία στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου τους θα πετύχουν στον επαγγελματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Λέφας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Πάμελα, Κώστας Κουτσομύτης, Sofia Loren, Juan Pablo Montoya.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK