21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


-->
Στις 7.04 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μας επιφυλάσσει ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα που θα μας εκπλήξουν θετικά. Τυχαίες συναντήσεις θα ομορφύνουν την ημέρα μας. Λίγο αργότερα στις 7.53 η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή και θα διευκολύνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Γραπτές εργασίες, συμφωνίες και ταξίδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Στις 22.41 η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που προκαλεί υπέρ-αισιοδοξία και μας παρακινεί να διασκεδάσουμε και να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι βγαίνουν έξω την Παρασκευή το βράδυ, καλό θα είναι να έχουμε ένα μέτρο στα έξοδά μας αλλά και στην κατανάλωση ποτών.
*Σήμερα πραγματοποιείται το ταυ- τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία. Διαβάστε πώς θα επηρεάσουν αυτές οι όψεις το κάθε ζώδιο εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/9/2013).
Ο αρνητικός σχηματισμός που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, δείχνει ότι την ερχόμενη χρονιά θα έχετε αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσετε και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε το “ταλέντο” σας και τις “αντοχές” σας ώστε να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματά σας. Ευτυχώς οι θετικές όψεις της Σελήνης, καθώς και το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα αποτελέσουν τους πολύτιμους σύμμαχούς σας. Η αισθηματική σας ζωή με λίγη υπομονή θα σταθεροποιηθεί.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά εξωστρεφή και με αγάπη για την περιπέτεια. Η τύχη θα τα συνοδεύει καθ' όλη την διάρκεια της ζωής τους και οι λαμπρές γνωριμίες που θα κάνουν, θα τα βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Θα αποκτήσουν σημαντική ακίνητη περιουσία την οποία θα πρέπει να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σταύρος Λογαρίδης, Μάρω Μπιζάνη, Φίλιππος Νικολάου, Κατερίνα Μουτσάτσου.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK