22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Ακριβώς τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που ευνοεί τις διασκεδάσεις, τις περιπέτειες αλλά και την συντροφικότητα. Οι γυναίκες μπορούν να ασχοληθούν με την περιποίησή τους και να έχουν όμορφα αποτελέσματα. Στις 19.45 το εξάγωνο Σελήνης – Κρόνου είναι ιδανικό για την ολοκλήρωση σημαντικών εργασιών που μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για επιτυχίες, ενώ παράλληλα ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Αμέσως μετά η Σελήνη βγαίνε σε κενό πορείας μέχρι τις 22.20 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Για τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι και οργανωτικοί και θα έχουμε περισσότερο αναπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, με αποτέλεσμα να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις υποχρεώσεις μας. Ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης που διαμορφώνεται στις 22.41 μπορεί να “ρίξει” κάπως την διάθεσή μας και να μας δημιουργήσει μια αίσθηση ανασφάλειας και μελαγχολίας. Ίσως ευθύνεται και το γεγονός ότι από σήμερα μπαίνουμε και “επίσημα” στο φθινόπωρο!
*Η είσοδος του Ήλιου στο Ζυγό πραγματοποίεται στις 17.49 και σηματοδοτεί την φθινοπωρινή ισημερία. Διαβάστε περισσότερα στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/9/2013).
Το σπίτι και η οικογένεια είναι ο τομέας με τον οποίο θα ασχοληθείτε περισσότερο την νέα χρονιά. Καθώς η κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο φαίνεται να σταθεροποιείται σιγά-σιγά, έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας, καθώς και στην αναδιαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου. Κάποιες αλλαγές στην επίπλωση, στην διακόσμηση ή ακόμα και μια μετακόμιση θα σας ικανοποιήσει τόσο πολύ που θα γίνετε κυριολεκτικά σπιτόγατοι. Επισκέψεις φίλων και κοινωνικές συγκεντρώσεις θα γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 17.48 θα ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 17.49 θα ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού. Ενώ και στις δυο περιπτώσεις τα παιδιά θα είναι αρκετά εξωστρεφή και θα αγαπούν την περιπέτεια, τα Παρθενάκια θα είναι λίγο περισσότερο προσανατολισμένα στην οικογένειακή ζωή από ότι οι Ζυγοί. Επίσης και τα δυο θα πετύχουν επαγγελματικά αλλά οι Ζυγοί είναι πιο πιθανό να ζήσουν ένα μέρος της ζωής τους στο εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Σαρρής, Ηλίας Πανταζόπουλος, Κώστας Σπυρόπουλος, Ségolène Royal.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK