23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τους καλλιτέχνες και αυξάνει την φαντασία και την διαίσθηση. Όσοι σκοπεύουν να βγουν να διασκεδάσουν αυτή την ώρα, θα περάσουν πολύ όμορφα. Ωστόσο, τυχόν γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα προσφέρουν μεν ευχάριστες στιγμές, δεν θα έχουν όμως διάρκεια, αφού το πρωί στις 10.02 και στις 10.19 η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές θα έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ρήξεις, ανατροπές ενώ είναι πιθανό να ακούσουμε και δυσάρεστες ειδήσεις. Στις 18.02 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και είναι πιθανό να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/9/2013).
 Δύσκολη αναμένεται η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, καθώς απρόβλεπτοι παράγοντες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής. Όσο κι αν αυτό σας “τρομάξει” αρχικά, αφού θα σας βρει απροετοίμαστους, στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι κάθε αλλαγή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που εγγυάται ένα καλύτερο αύριο. Αλλαγές θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει χωρισμός από την σχέση σας. Αντίθετα, ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε σοβαρά ή μεγαλώσετε την οικογένειά σας, αποκτώντας ένα νέο απόγονο.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι πολύ φιλόδοξα και από μικρά θα δείξουν ενδιαφέρον για την μόρφωσή τους. Παράλληλα, η οικογενειακή εστία θα είναι πολύ σημαντικά γι' αυτά, γι' αυτό οι γονείς θα πρέπει να διατηρούν ένα ευχάριστο κλίμα. Προσοχή συνιστάται στην επιλογή του συντρόφου τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κώστας Τουρνάς, Γιώργος Χρανιώτης, Κώστας Βενετσάνος, Ray Charles, Bruce Springsteen, Romy Schneider, Julio Iglesias.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK