24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 10.48 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που δείχνει ένα καλό ξεκίνημα της εβδομάδας. Η όψη αυτή μας τροφοδοτεί με ενέργεια και θάρρος για να ανταποκριθούμε σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Δεδομένου ότι έχουμ αυξημένες δυνατότητες, καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε. Θέματα οικονομικά εξελίσσονται θετικά.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/9/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, προβλέπονται αρκετά θετικοί για σας, και μάλιστα πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας και να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι συνθήκες στο οικογενειακό σας περιβάλλον βελτιώνονται αισθητά, και αν σκέπτεστε να μετακομίσετε σε ένα καλύτερο σπίτι, ίσως φέτος καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε. Ταξίδια και ειδικότερα στο εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Προσοχή στον αισθηματικό τομέα, όπου είναι πιθανό να συμβούν ανατροπές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα “δεμένα” με την οικογένειά τους, καθώς επίσης και με τις οικογενειακές παραδόσεις και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν το επάγγελμα κάποιου γονιού τους. Σε κάθε περίπτωση θα αποκτήσουν πολύ καλή οικονομική κατάσταση καθώς και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν στην επιλογή του συντρόφου τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Σεργιανόπουλος, Βούλα Ζουμπουλάκη, Νία Βαρντάλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Linda McCartney.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK