Προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 - 30 Σεπτεμβρίου 2012


Η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να ξεκινάει ευχάριστα, στην πορεία όμως μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις που θα δημιουργήσουν τουλάχιστον ένα κλίμα ανασφάλειας. Το τρίγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται την Τετάρτη αποτελεί μια θετική ένδειξη και μάλιστα το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια του αέρα φέρνει περισσότερη κοινωνικότητα και ομοψυχία στις σχέσεις. Οι γνωριμίες που θα γίνουν κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουν πολύ καλές προοπτικές και θα βασίζονται στην καλή επικοινωνία. Η ίδια όψη μας επιτρέπει να προωθήσουμε ιδέες και θέματα που θα έχουν αντίκρυσμα και θα υλοποιηθούν γρήγορα. Την Πέμπτη το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη θα δημιουργήσει διαφωνίες και συγκρούσεις και είναι πιθανό να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα κυρίως στα σταθερά ζώδια και ειδικότερα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 14/2, 16/5, 18/8 και 18/11. Τέλος το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα και η Πανσέληνος που σχηματίζονται το Σαββατοκύριακο συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 28/3, 29/6, 30/9 και 29/12.

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
 
Η ερχόμενη εβδομάδα προδιαγράφεται αρκετά θετική για σας, αφού η πρώτη όψη που σχηματίζεται την Τετάρτη – το τρίγωνο Ερμή – Δία – θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσετε όλες τις σχέσεις σας, να γεφυρώσετε χάσματα και παρεξηγήσεις, αλλά και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα γίνουν αιτία να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας. Την Πέμπτη προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, συνιστά να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας και παράλληλα να προσέξετε τους πειρασμούς που σας περιτριγυρίζουν και που μπορεί να σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Εξάλλου, στις 29 το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα μπορεί να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις σας. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στις 30 που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας παροτρύνει να αγωνιστείτε για οτιδήποτε θέλετε να διατηρήσετε στη ζωή σας, είτε αυτό είναι μια σοβαρή σχέση, είτε είναι η δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η καριέρα σας απαιτεί το ενδιαφέρον σας την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς βρίσκεστε σε μια περίοδο κατά την οποία κρίνονται και ανταμείβονται οι σκληρές προσπάθειες. Εξάλλου, το τρίγωνο Ερμή – Δία την Τετάρτη μπορεί να σας φέρει ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα γι' αυτό δεν πρέπει να χάνετε ευκαιρίες που παρουσιάζονται σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη στις 27/9 είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μια νευρικότητα και καλό θα είναι να μην “ξεσπάσετε” στο οικογενειακό περιβάλλον σας αν δεν θέλετε να χειροτερέψουν τα πράγματα. Φροντίστε να ολοκληρώσετε εγκαίρως όλες τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε χρόνο το Σαββατοκύριακο για ανάπαυση ή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Αρκετά θετική προβλέπεται για σας η ερχόμενη εβδομάδα, αφού παρά το δύσκολο πλανητικό σκηνικό, εσείς μένετε ανεπηρέαστοι από κάθε αντιξοότητα. Μέχρι την Τετάρτη μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με το πρόσωπο που θα γεμίσει τη ζωή σας. Την Πέμπτη με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, καλό θα είναι να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις κυρίως με συναδέλφους σας και να φροντίσετε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, σας καλεί να βγείτε με φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε απερίσκεπτοι, ενώ δεν αποκλείεται σε μια κοινωνική δραστηριότητα να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η ερχόμενη εβδομάδα δεν είναι και τόσο εύκολη για σας, γι' αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, προκειμένου να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Ευτυχώς το τρίγωνο Ερμή – Δία που “ανοίγει” την αυλαία της εβδομάδας και αποκορυφώνεται την Τετάρτη, θα αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια για σας, αφού θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την διαίσθησή σας και θα σας βοηθήσει την πιο δύσκολη στιγμή να πάρετε την πιο σωστή απόφαση. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι οι σπατάλες -κυρίως την Πέμπτη- που μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες. Το Σαββατοκύριακο οι δυσμενείς όψεις Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα καθώς και η Πανσέληνος, θα αποτελέσουν την “τελευταία πράξη του δράματος”. Ό,τι κι αν συμβεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε στωικά και να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας! Την επόμενη εβδομάδα έχουμε την μετακίνηση του Κρόνου σε ένα ζώδιο εξαιρετικά φιλικό για εσάς!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Σ' αυτές τις δύσκολες εποχές, παραμένετε από τα ευνοημένα ζώδια που λίγο επηρεάζονται από τις παρούσες πλανητικές επιρροές. Αντίθετα, εσείς τώρα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα προσόντα σας, να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας, να γοητέψετε και να οδηγήσετε κάθε κατάσταση εκεί ακριβώς που θέλετε. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας είναι πιθανό να προκαλέσει κάποιες οικογενειακές εντάσεις γύρω στην Πέμπτη που κι αυτές όμως μπορείτε να τις χειριστείτε με τη γνωστή γαλιφιά σας και να τις εξαφανίσετε... Το δύσκολο ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού - Πλούτωνα που σχηματίζεται το Σάββατο δεν σας επηρεάζει δυσμενώς και το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι – αν πρόκειται να ταξιδέψετε – να οδηγείτε με σύνεση και να αποφύγετε παρανομίες που μπορεί να σας επιφέρουν βαριά πρόστιμα. Τέλος, η Πανσέληνος που σχηματίζεται την Κυριακή, είναι ιδανική για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να ταξιδέψετε αλλά και να αποκτήσετε ένα πτυχίο που θα αποδειχθεί πολύτιμο.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Αγαπητοί Παρθένοι, βρίσκεστε σε μια τόσο δημιουργική και ευχάριστη περίοδο, που ακόμα και αν δεν το έχετε καταλάβει, η τύχη λειτουργεί για σας. Ο Δίας στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας εγγυάται τα καλύτερα και αρκεί λίγη υπομονή για να δείτε την θετική επιρροή του -αν δεν την έχετε δει ακόμα. Την Τετάρτη το τρίγωνο Ερμή-Δία είναι ιδανικό για να λάβετε σημαντικές ειδήσεις που αφορούν στην δουλειά σας και στα έσοδά σας. Και παρά το γεγονός πως το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ίσως να “ρίχνει” την ψυχολογία σας και να μην σας αφήνει να “πιστέψετε” όσα συμβαίνουν, καλό θα είναι να μην αψηφήσετε τις προτάσεις που θα παρουσιαστούν. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται την Κυριακή μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος των οικονομικών σας προβλημάτων.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ευχάριστα ξεκινάει και για σας η εβδομάδα, αφού η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει ακόμα περισσότερο κοινωνικούς και εξωστρεφείς και σας δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Την Τετάρτη μάλιστα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, και η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε σημαντικά όνειρά σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να παραμείνετε συγκρατημένοι και να μην αρχίσετε να “κερνάτε” και να ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε, ώστε να μην σας βγει “ξινό”, αφού πράγματι το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού - Πλούτωνα που σχηματίζεται το Σάββατο μπορεί να επιφέρει μεγάλες οικονομικές απώλειες. Τέλος η Πανσέληνος την Κυριακή αποτελεί μια “λύση” σε προβλήματα που ταλανίζουν τις σχέσεις σας. Η λύση αυτή μπορεί να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με την μέχρι τώρα εξέλιξη αυτής της σχέσης. Ό,τι και να γίνει πρόκειται για την τελευταία σας δυσκολία, αφού την άλλη εβδομάδα, ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Είναι ευκαιρία φίλοι Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα, να τα βάλετε κάτω και να σκεφτείτε μια και καλή τι θα κάνετε με τη ζωή σας, με τα οικονομικά σας και με τις σχέσεις σας. Αυτό είναι μέρος μιας απαραίτητης διαδικασίας – προετοιμασίας για την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σας από την ερχόμενη εβδομάδα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, σας παροτρύνει και σας παρακινεί να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, τουλάχιστον όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Η Πανσέληνος μάλιστα που πραγματοποιείται την Κυριακή στον τομέα της εργασίας σας, δείχνει αυτο ακριβώς! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, καθυστερήσεις και αναβολές. Η αποτελεσματική εργασία και μόνο αυτή, είναι αυτή που θα σας ανταμείψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12
Αγαπητά Τοξοτάκια, παρά τις όποιες αρνητικές επιρροές αυτής της εβδομάδας, εσείς συνεχίζετε να βγαίνετε αλώβητοι και να δέχεστε τις θετικές ακτίνες των πλανητών. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με το τρίγωνο Ερμή – Δία που σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να δημιουργήσετε ένα νέο φιλικό κύκλο, που θα απαρτίζεται από άτομα με τα οποία θα μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και με τα οποία θα μοιραστείτε τις ανησυχίες σας για ένα μεγάλο διάστημα. Την Πέμπτη το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη δεν μπορεί να σας κάνει κακό, θα πρέπει όμως να φροντίσετε να μην ξεπερνάτε τα όρια της αντοχής σας και να ξεκουράζεστε λίγο περισσότερο ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Η Πανσέληνος την Κυριακή στο θετικό – για σας – ζώδιο του Κριού αυξάνει την δημιουργικότητά σας, σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας, και ευνοεί την δημιουργία μιας νέας σχέσης, για όσους είναι ελεύθεροι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ερχόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί κάποιες δυσκολίες και για σας, το παρήγορο όμως είναι ότι πρόκειται πραγματικά για τις τελευταίες. Εξάλλου, την Τετάρτη το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Δία, πρόκειται να σας προωθήσει σε μια ανώτερη θέση που επιδιώκετε εδώ και καιρό κι αυτό σημαίνει ότι οι δυσκολίες μπορεί απλώς να υποδεικνύουν τα αυξημένα σας καθήκοντα που πράγματι ίσως να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε. Την Πέμπτη αποφύγετε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και κυρίως μη δανείσετε χρήματα χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις, ούτε στα πιο «οικεία» σας πρόσωπα. Μια αρκετά δύσκολη Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 30 του μήνα, πρόκειται να δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας, τις οποίες θα πρέπει να χειριστείτε με τακτ και διπλωματία, προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Πολλά θετικά γεγονότα σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα, αφου οι περισσότεροι πλανήτες έχουν ήδη αρχίσει να βρίσκονται σε ευνοϊκά για σας ζώδια. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία την Τετάρτη, θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, να διασκεδάσετε και γιατί όχι να σχεδιάσετε ένα ρομαντικό ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αφήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, δεν σας επηρεάζει αρνητικά και αν το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, ίσως καταφέρετε να ξεχωρίσετε μέσα από ένα έργο. Τέλος, με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται την Κυριακή, κρίνεται απαραίτητο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η νέα εβδομάδα που ξεκινά δεν σας επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξες, αφού οι περισσότεροι πλανήτες είναι ουδέτεροι ως προς το ζώδιό σας. Γύρω στην Τετάρτη, είναι πιθανό να έχετε κάποια οφέλη από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Την Πέμπτη το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη συνιστά να είστε περισσότερο προσεκτικοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να αποδειχθούν αρκετά σοβαρά. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέχετε τα οικονομικά σας, αφού τόσο το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα, όσο και η Πανσέληνος μπορεί να επιφέρουν σημαντικές απώλειες.

2 comments

2 σχόλια:

  1. "Αγαπητά Τοξοτάκια, παρά τις όποιες αρνητικές επιρροές αυτής της εβδομάδας, εσείς συνεχίζετε να βγαίνετε αλώβητοι και να δέχεστε τις θετικές ακτίνες των πλανητών." Για όσο περισσότερο μπορούμε!! Ελπίζω να κρατήσει πολύ πάντως!! χιχι!
    Καλό βράδυ να έχεις Ρένα! Και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανησυχείς, θα κρατήσει αρκετά! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK