25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο 19 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί έντονη πίεση, αυξάνει την ανασφάλεια και την μελαγχολία. Λόγω του προχωρημένου της ώρας είναι πιθανό να περάσει απαρατήρητη. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 2.32 που θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο φιλικοί και θα λειτουργούμε πιο πολύ “ομαδικά”. Θα υπάρξουν πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες και γενικά πολλοί άνθρωποι θα βρουν τρόπο να “ξεχωρίσουν”. Στις 6.57 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, μια θετική όψη που φέρνει κατανόηση και αρμονία και αυξάνει την ανάγκη για ιδανικά. Στις 14.26 η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν απροσδόκητες ειδήσεις και έκτακτες εξελίξεις σε κοινωνικά γεγονότα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 25/9/2013).
Η ερχόμενη χρονιά σας επιφυλάσσει κάποιες οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες όμως μπορείτε να διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάσουν το επίπεδο της ζωής σας. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει εύνοια και πολλοί από σας, ίσως σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας, ή έχετε τη χαρά να αποκτήσετε το πρώτο σας παιδί. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα απρόβλεπτη γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα ανατρέψει ευχάριστα την πορεία της ζωής σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και φιλικά και θα προτιμούν να εργάζονται συλλογικά παρά μόνα τους. Θα αποκτήσουν μια καλή εκπαίδευση και είναι πολύ πιθανό να ζήσουν ένα διάστημα της ζωής τους στο εξωτερικό. Εύνοια και στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Σάκης Μπουλάς, Δημήτρης Λιγνάδης, Κώστας Μαρδάς, Νίκος Μπουντούρης, Νίκος Ψαρράς, Pedro Almodóvar, Catherine Zeta Jones, Michael Douglas.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK