26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012Στις 6.13 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και ευνοεί τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Δεδομένου ότι σήμερα έχει ανακοινωθεί μια γενικη απεργία, μέχρι και τις 7.31 το πρωί που θα σχηματιστεί και το τρίγωνο Σελήνης – Δία που υποστηρίζει και το τρίγωνο Ερμή – Δία το οποίο αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις και επεισόδια, ή τουλάχιστον -αν υπάρξουν- δεν θα είναι πολύ σοβαρά. Στις 18.27 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, όψη που μπορεί να “ταράξει” την ηρεμία και να δημιουργήσει πιο έντονες αντιδράσεις καθώς και διενέξεις. Στις 19.05 το τετράγωνο Σελήνης – Άρη είναι ίσως η πιο δύσκολη όψη της ημέρας που μπορεί να θεωρηθεί αρκετά επικίνδυνη – ανάλογα πάντα με το πώς θα έχουν εξελιχθεί μέχρι εκείνη την ώρα τα γεγονότα. Σε περίπτωση επεισοδίων, η όψη αυτή παράγει βία και δεν αποκλείει την παρέμβαση ηγετικών και στρατιωτικών δυνάμεων. Ας είμαστε περισσότερο προσεκτικοί και ας ελπίσουμε ότι το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή – Δία θα μας γλιτώσει από τα χειρότερα...
*Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το τρίγωνο Ερμή – Δία εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 26/9/2013).
Ευχάριστη αναμένεται η ερχόμενη χρονιά, καθώς στον ετήσιο χάρτη σας παρουσιάζεται ένα μεγάλο τρίγωνο Σελήνης – Δία – Ερμή. Ο σχηματισμός αυτός θα σας βοηθήσει να πετύχετε πολλούς στόχους σας, αλλά κυρίως θα ευνοήσει την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ή αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία με προοπτικές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας αφήσε ευχάριστες εντυπώσεις, ενώ κάποιοι από σας θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε την πατρίδα σας εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα.
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Το τρίγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται, θα κάνει τα παιδια που θα γεννηθούν σήμερα, εξαιρετικά ευφυή και κοινωνικά και θα τα βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους χωρίς μεγάλο κόπο, αφού η τύχη θα είναι πάντα παρούσα. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τάκης Μηλιάδης, Τέρης Χρυσός, Μπέσυ Μάλφα, Βασίλειος Κωστέτσος, Δημήτρης Βορίλας, Όλγα Βασδέκη, Olivia Newton John.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK