27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 6.32 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και μας βοηθάει να ξεκινήσουμε την μέρα μας δημιουργικά και παραγωγικά. Στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 8.23 που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Τις επόμενες δυο μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και πονόψυχοι στις δυσκολίες των γύρω μας και θα νιώθουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε -ο καθένας όπως μπορεί- τον διπλανό μας. Στις 10.00 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευαισθησία, ενώ παράλληλα αυξάνει την διαίσθηση και την φαντασία. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τέλος, στις 21.10 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που ευνοεί τις οικονομικές αλλά και τις ερωτικές υποθέσεις.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε πως θα επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη το κάθε ζώδιο εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 27/9/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, προβλέπονται πολύ δραστήριοι για σας, και είναι βέβαιο ότι η καθημερινότητα και ο τρόπος ζωής σας θα αλλάξει ριζικά, καθώς θα ασχοληθείτε με πολλά καινούργια πράγματα και θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, οι οποίες θα σας ικανοποιούν απόλυτα. Παρόλο που αναμένεται μια αύξηση στις αποδοχές σας, μια τάση σπατάλης είναι πιθανό να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 8.22 θα είναι περισσότερο ανεξάρτητα και θα συνηθίζουν να κάνουν αυτό που θέλουν, χωρίς να περιμένουν την έγκριση ή την αποδοχή των γύρω τους. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 8.23 θα είναι περισσότερο ευαίσθητα και θα αισθάνονται καλύτερα όταν νιώθουν ότι έχουν κάποιον που υποστηρίζει τις προσπάθειές τους. Καλό θα είναι να ασχοληθούν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Και στις δυο περιπτώσεις αναμένεται εύνοια από το εξωτερικό.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί σήμερα:

Θάνος Πετρέλης, Avril Lavigne, Gwyneth Paltrow.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK