28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 14.29 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, μια όψη που οδηγεί σε υπερβολές κάθε είδους. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να αποφύγουμε σοβαρές αποφάσεις και αλλαγές. Δεν συνιστάται επίσης η υπογραφή συμβολαίων που σχετίζεται με ακίνητα, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στα οικονομικά μας, αφού υπάρχει τάση για σπατάλες.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 28/9/2013).
Η χρονιά που ξεκινά την ημέρα των γενεθλίων σας, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες και ίσως το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε από το καλό κλίμα και προβείτε σε σπατάλες που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Προσοχή επίσης χρειάζεται ο τομέας των φίλων σας, όπου ίσως υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν θα πρέπει να εμπιστεύεστε. Όσον αφορά στην αισθηματική σας ζωή κάποιες νέες γνωριμίες ίσως σας βάλουν σε πειρασμό στον οποίο καλό είναι να μην υποκύψετε ειδικά αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά ευαίσθητα, αλλά θα φροντίζουν να “κρύβουν” τις αδυναμίες τους και να παρουσιάζονται ως δυναμικές προσωπικότητες ακόμα και στα πιο οικεία τους πρόσωπα. Καλό θα είναι οι γονείς να υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους από τα παιδικά τους χρόνια ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Εύνοια στα οικονομικά τους αλλά και στην καριέρα τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μανώλης Ρασούλης, Brigitte Bardot, Ben E. King, Marcello Mastroianni, Sylvia Kristel.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK