29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 5.34 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, όψη που μας δίνει θάρρος και ενέργεια να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις της ημέρας που ξεκινά. Ωστόσο, αμέσως μετά η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας, γεγονός που δεν συνιστά να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες. Σε κενό πορείας θα παραμείνει μέχρι και τις 16.13 που θα περάσει στον Κριό. Τις επόμενες δυο μέρες που θα παραμείνει εκεί, ευνοούνται οι νέες πρωτοβουλίες. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι αρκετά δύσκολο αστρολογικά αφού τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη θα σχηματίσουν δυσμενείς γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που θα αποκορυφωθούν με την Πανσέληνο την Κυριακή. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/3, 28/6 30/9 και 28/12 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
*Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνονται σήμερα, αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 29/9/2013).
Οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος την ημέρα των γενεθλίων σας, θα χρωματίσουν τα γεγονότα της ερχόμενης χρονιάς. Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε δεν θα είναι εύκολες και πολλές φορές θα χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά. Οποιαδήποτε αλλαγή προγραμματίζετε – είτε αφορά στην οικογένειά σας, είτε στα επαγγελματικά σας – θα πρέπει να γίνει προσεκτικά αλλά αποφασιστικά ώστε να μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας. Μπορεί να είναι μια δύσκολη πραγματικά περίοδος, η οποία όμως σας προετοιμάζει για ενα καλύτερο μέλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 16.12 με την Σελήνη στους Ιχθείς, θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και καλό θα είναι οι γονείς να τα βοηθήσουν να διοχετεύσουν την ευαισθησία τους σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, στις οποίες μπορούν και να διακριθούν. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 16.13 με την Σελήνη στον Κριό θα είναι πιο ανεξάρτητα, αλλά και περισσότερο οξύθυμα και ίσως πολλές φορές διεκδικούν το δίκιο τους με λάθος τρόπο. Θα πρέπει λοιπόν να μάθουν να υποχωρούν και να είναι πιο ανεκτικά με τους γύρω τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Σωκράτης Μάλαμας, Άννα Καλουτά, Σαμπρίνα, Γιώργος Νταλάρας, Silvio Berlusconi.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK