3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Στις 12.57 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και αυτή είναι και η μοναδική όψη που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη. Πρόκειται για μια θετική γωνία, που ευνοεί το εμπόριο, τις συζητήσεις, και τα οικονομικά θέματα.
*Σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου καθώς και το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/9/2013).
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, φανερώνει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες κατά την διάρκεια της επόμενης χρονιάς. Καλό θα είναι λοιπόν να απαρνηθείτε κάποιες περιττές απολαύσεις και να προσπαθήσετε να καλύψετε χρέη που αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Από την άλλη το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να επισημοποιήσετε μια σοβαρή σχέση, να αποκαταστήσετε μια σχέση που κλονιστεί ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα έχουν έντονη προσωπικότητα και θα τα χαρακτηρίζει το πείσμα και η επιμονή. Αυτά τα χαρακτηριστικά θα τα βοηθήσουν να πετύχουν πολλούς στόχους τους και να φτάσουν ψηλά στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, τα ίδια χαρακτηριστικά, μπορεί να γίνουν αιτία να χαλάνε φιλίες ή και σχέσεις ζωής χωρίς σοβαρό λόγο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ειρήνη Παππά, Φώτης Κουβέλης, Ηλίας Μόσιαλος, Κώστας Αϊβαλιώτης, Ferdinand Porche.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK