30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


Στις 4.40 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, λίγο αργότερα στις 5.33 τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τέλος στις 6.18 αντίθεση με τον Ήλιο που σηματοδοτεί την Πανσέληνο. Πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο με εξαιρετικά δυσμενείς όψεις, που μπορεί να “πυροδοτήσουν” εκρηκτικές καταστάσεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρξουν τρομοκρατικές ή επαναστατικές ενέργειες, διαλύσεις σχέσεων και συμμαχιών ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, ανατροπές σε κυβερνητικά καθεστώτα – παγκοσμίως. Το ζώδιο του Κριού – στο οποίο πραγματοποιείται η Πανσέληνος – είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια νέες τρομοκρατικές οργανώσεις και κινήματα που σκοπό θα έχουν να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Να θυμίσω ότι γεγονότα που σχετίζονται με την Πανσέληνο μπορεί να συμβού από 15 μέρες πριν έως 15 μέρες μετά το φαινόμενο. Στις 23.40 το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μία θετική όψη που ενθαρρύνει τις πρωτοβουλίες και μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους. Αυτή την ώρα θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι και μπορούμε να απολαύσουμε οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις.
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 30/9/2013).
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την ημέρα των γενεθλίων σας δείχνει ότι απαιτείται να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που αφορούν στις σχέσεις σας αλλά και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν και να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας, ώστε να βάλετε πιο υγιείς βάσεις. Ακόμα και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν μετά τα γενέθλιά σας, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από την αρχή με την κατάλληλη σοβαρότητα. Η χρονιά ενδείκνυται για να κάνετε προσπάθειες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή να αποταμιεύσετε χρήματα για τις δύσκολες στιγμές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά “επαναστατικά” και δύσκολα θα συμβιβάζονται ή θα υποκύπτουν ενάντια στη θέλησή τους. Με έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της ανεξαρτησίας, ίσως είναι δύσκολο να αποκτήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης που θα αντέξουν στο χρόνο. Ωστόσο, θα καταφέρουν να πετύχουν στη ζωή τους χρησιμοποιώντας τις δικές τους δυνάμεις. Άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, θεωρούνται κατάλληλα γι' αυτά.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Έλλη Φωτίου, Νίκος Ρίζος, Ορέστης Μακρής, Γιώργος Σαλαμπάσης, Monica Bellucci, Angie Dickinson.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK