4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Η μέρα ξεκινά κάπως «μελαγχολικά» αφού η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στις 11.54 και τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 14.06, ενώ στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 18.41. Μέχρι εκείνη την ώρα επομένως, η διάθεσή μας θα είναι υποτονική και θα βλέπουμε περισσότερο την δυσάρεστη πλευρά των γεγονότων. Υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε περισσότερο «εχθρικοί» και ανυπόμονοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην αφήσουμε τα γεγονότα να μας παρασύρουν. Οι όψεις αυτές μπορεί να μας παρασύρουν και σε σπατάλες, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μας ωθεί να ψωνίσουμε πράγματα που πιθανόν δεν χρειαζόμαστε. Από τις 18.41 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και για τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε πιο ήρεμοι αλλά παράλληλα και πιο πείσμονες. Οι απολαύσεις της ζωής θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία, και είναι πιθανό να ενδώσουμε στην καλοπέραση και να παραμελήσουμε τις εργασίες μας. Ωστόσο η Σελήνη στον Ταύρο, ευνοεί τα οικονομικά ζητήματα αλλά και τις σχέσεις, αφού φέρνει την επιθυμητή σταθερότητα. Στις 21.32 το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα ενισχύει την δημιουργικότητα και τη φαντασία και φέρνει μεγάλη έμπνευση σε καλλιτέχνες. Το βράδυ προσφέρεται για να απολαύσουμε μια καλή ταινία, να ακούσουμε μουσική ή να ασχοληθούμε με μια δημιουργική εργασία που μας ξεκουράζει.
*Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/9/2013).
Το ταυ-τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου – Αφροδίτης που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη, πρόκειται να σας δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Καλό θα είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε συναλλαγή ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αντίθετα, στον αισθηματικό τομέα, το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε μια σοβαρή σχέση, ή – αν είστε ελεύθεροι – να κάνετε μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, με το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα σε ακρίβεια στον γενέθλιο χάρτη τους, θα είναι ιδιαίτερα εύστροφα αλλά και τυχερά, με αποτέλεσμα να μπορούν να πετυχαίνουν εύκολα τους στόχους τους. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν την διαχείριση των οικονομικών τους, καθώς υπάρχει τάση για σπατάλες που μπορεί να τους δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ζωή Φυτούση, Δημήτρης Τσοβόλας, Φώτης Σεργουλόπουλος, Beyoncé, John Di Maggio.
1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK