5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Στις 8.38 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά θετική που μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα και να πετύχουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα επιτεύγματα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη συμμετέχει σ’ αυτή την όψη δημιουργώντας ένα μεγάλο τρίγωνο εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Στις 11.08 η Σελήνη σχηματίζει ταυτόχρονα αντίθεση με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ερμή, όψεις που υποδεικνύουν ότι ίσως υπάρξει αυξημένη πίεση ή απαιτηθεί λίγη παραπάνω προσπάθεια, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τέλος, στις 21.54 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μια θετική γωνία που μπορεί να φέρει αρμονία ανάμεσα στα δυο φύλα καθώς και σε οικογενειακές σχέσεις αλλά και φιλικές συγκεντρώσεις.
*Το εξάγωνο Ερμή – Άρη που σχηματίζεται σήμερα, αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 5/9/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες είναι εξαιρετικά θετικοί για σας, αφού πρόκειται να ανοίξουν μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Φαίνεται ότι οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο κι επιτέλους αρχίζετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι φιλοδοξίες που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα, πρόκειται να πάρουν σάρκα και οστά, και μάλιστα τώρα πια μπορείτε να ασχοληθείτε μόνο με αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και σας ικανοποιεί, ενώ παράλληλα σας προσφέρει κι ένα σεβαστό εισόδημα. Ανάλογες είναι οι εξελίξεις και στην αισθηματικό τομέα, όπου επέρχεται η πολυπόθητη σταθερότητα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι εξαιρετικά τυχερά, και η ζωή τους θα είναι σχετικά εύκολη, αφού χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, θα καταφέρουν να φτάσουν ψηλά και να εξασφαλίσουν μια σεβαστή περιουσία. Εύνοια τα περιμένει και στην προσωπική τους ζωή, όπου πρόκειται να δημιουργήσουν μια αξιόλογη οικογένεια.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Φρέντυ Γερμανός, Νέλλη Γκίνη, Νένα Χρονοπούλου,  Κώστας Χαρδαβέλας, Ζαχαρίας Ρόχας, Raquel Welch, Freddie Mercury.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK