8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Στις 11.49 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μια όψη που προκαλεί δυσαρμονία στις συζητήσεις και στις συναναστροφές γενικότερα. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά. Προσοχή και στις μετακινήσεις. Στις 14.14 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, και μας παροτρύνει να βγούμε και να διασκεδάσουμε αλλά και να επικοινωνήσουμε με φίλους και γνωστούς αφού η σύνοδος γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων. Στις 16.15 το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης, μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια ή και εντάσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Όσοι δουλεύουν αυτό το διάστημα θα έχουν αδυναμία συγκέντρωσης.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/9/2013).
Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την φετινή χρονιά σαν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσετε. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα σας κάνουν πιο δυνατούς και πιο αποφασιστικούς. Το μήνυμα των πλανητών είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας αφού πρώτα προσδιορίσετε εκ νέου τις φιλοδοξίες σας. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην φανεί άμεσα ή να είναι διαφορετικό από αυτό που υπολογίζατε, ωστόσο σίγουρα θα αξίζει. Ανάλογο αγώνα θα πρέπει να δώσετε και για να κρατήσετε τις σχέσεις που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι επικοινωνιακά και φιλόδοξα. Η ανάγκη τους να προβάλουν τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους θα είναι εμφανής από την παιδική τους ηλικία, ενώ αργότερα, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να πετύχουν στη ζωή τους. Καλό θα είναι όμως να μάθουν να διακρίνουν τις αληθινές ευκαιρίες από τις παγίδες, ώστε να μην απογοητευτούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Νίκος Καρβέλας, Μάρκος Σεφερλής, Pink, Peter Sellers, Stefano Casiraghi, Patsy Cline.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK