ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ


Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο παρακαλώ κάντε like εδώ.Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.19 το πρωί είναι πραγματικά αρκετά δύσκολη, καθώς ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και καιρό. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο πολιτικό -παγκόσμιο- σκηνικό, οριστικές ρήξεις σε διεθνείς σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες ή και φυσικές καταστροφές. Σε κάθε περίπτωση η Πανσέληνος σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου, ενώ το ζώδιο του Κριού, στο οποίο σχηματίζεται, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, αφού ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο και συνδέεται πάντα με μια νέα αρχή. Σε ατομικό επίπεδο θα υπάρξουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και είναι πολύ πιθανό να επέλθει οριστική ρήξη σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν έχουν γερές βάσεις. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/3, 28/6 30/9 και 28/12. Ωστόσο, και αυτοί με ισχυρή θέληση και ανάλογη προσπάθεια μπορούν να ανατρέψουν τα γεγονότα προς όφελός τους.

Κριός
Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε επηρεάζει ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι δημιουργεί αρνητικές γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σηματοδοτεί δυσκολίες τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, κάποια γεγονότα μάλλον τα περιμένεις ήδη, αφού εδώ και αρκετό καιρό αναζητάς τις κατάλληλες ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Οι τομείς της ζωής σου που βρίσκονται σε τέλμα, χρειάζονται ένα δυνατό “ταρακούνημα” που θα σε δραστηριοποιήσει, για να κινηθείς αποφασιστικά. Είτε πρόκειται για μια νέα επαγγελματική πορεία, είτε για το τέλος μιας σημαντικής σχέσης, θα πρέπει να ξέρεις ότι το κεφάλαιο της ζωής σου που κλείνει, θα σε ανακουφίσει από πολλά προβλήματα και το κυριότερο θα σε οδηγήσει σε ένα μέλλον πολύ καλύτερο!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30/9 με την αρνητική συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα, δεν θα σε προβληματίσει ιδιαίτερα, αφού -έστω και με κάποιες μικρές δυσκολίες- θα σου δώσει την ευκαιρία να αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να στρώνεις ένα σταθερό μέλλον που σίγουρα σου ταιριάζει καλύτερα. Στον επαγγελματικό τομέα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν αρκετές ανατροπές αυτό το διάστημα, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι αλλαγές που πραγματοποιούνται, θα σε οδηγήσουν σε μια καλύτερη θέση, αφού είτε ψάξεις για νέα δουλειά, είτε αποδεχτείς τα νέα δεδομένα, θα βγεις κερδισμένος. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορείς επίσης να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να επιδιώξεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σε κάνει ακόμα περισσότερο γοητευτικό.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, παρά τις δυσμενείς όψεις που σχηματίζει. Τις επόμενες δυο εβδομάδες θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου με την βοήθεια των φίλων σου ή άλλων σημαντικών ατόμων που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα. Επιπλέον, θα είσαι περισσότερο δημιουργικός και παραγωγικός και αν σκέφτεσαι να αρχίσεις να ασχολείσαι επαγγελματικά με κάποιο χόμπι σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού οι πιθανότητες να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων είναι μεγάλες. Εύνοια θα παρατηρήσεις και στην προσωπική σου ζωή, και μάλιστα αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις μια γνωριμία που θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, μια αρκετά δύσκολη Πανσέληνος για το ζώδιό σου σχηματίζεται στις 30/9, την οποία όμως μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεσαι εδώ και καιρό στο στόχαστρο των πλανητών, το γεγονός ότι μέχρι τώρα έχεις καταφέρει όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά να ξεπεράσεις εμπόδια και “τρικλοποδιές” που εμφανίστηκαν στο δρόμο σου από το πουθενά, είναι ένα σημαντικό γεγονός. Σημαίνει ότι ξέρεις να “παλεύεις” στα δύσκολα και ο καιρός που θα δικαιωθείς κοντοζυγώνει. Ωστόσο, για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ίσως θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία ώστε να χειριστείς με τον πιο κατάλληλο τρόπο τις τελευταίες δοκιμασίες που σου επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο μπορεί να είναι σκληρές, θεωρούνται όμως απαραίτητες για την πρόοδό σου.

Λέων
Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30/9 και που πραγματικά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη για πολλούς ανθρώπους, εσένα δεν φαίνεται να σε απειλεί. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τις επαφές σου και να προγραμματίσεις συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σου και την εξέλιξή σου με ένα θετικό τρόπο. Επιπλέον, σου δίνει την ευχέρεια να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με τους γύρω σου και να προωθήσεις σχέδια και ιδέες που μπορούν να σε ανεβάσουν πολύ ψηλά. Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που πιθανότητα δυσανασχετούν με την τύχη σου και προσπαθούν να σε διαβάλλουν. Φρόντισε να τους αποφύγεις ευγενικά, χωρίς όμως να φανείς σνομπ ή εγωιστής.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 30/9 σχηματίζεται μια αρκετά δύσκολη Πανσέληνος που μπορεί να επηρεάσει ποικιλοτρόπως τα οικονομικά σου. Το γεγονός όμως, ότι εσύ φημίζεσαι για την λογική και την αναλυτική σου ματιά ίσως σε γλιτώσει από πολλά προβλήματα. Μέσα από τις παρούσες δυσκολίες, μπορείς να βρεις λύσεις και απαντήσεις ή ακόμα και να εξασφαλίσεις ένα σεβαστό εισόδημα που θα σου επιτρέπει να ζεις αξιοπρεπώς. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς επαγγελματικά με μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και από την οποία θα κερδίζεις ένα επιπλέον ποσό. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει και στην αισθηματική σου ζωή, αφού μια σοβαρή σχέση οδεύει προς την επισημοποίηση ή – αν είσαι ελεύθερος- ένας νέος έρωτας θα αλλάξει τη ζωή σου.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30/9 στο πολικό ζώδιο του Κριού, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για σένα, πάντα όμως οι δυσκολίες μας αναγκάζουν να αγωνιστούμε περισσότερο και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν έχεις αυτό στο νου σου, πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί φυσικά να έχεις θέληση και υπομονή. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπήρξαν αρκετές ανατροπές στη ζωή σου -είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στην προσωπική σου ζωή- όμως κάθε τι που συμβαίνει, αποτελεί μια επιπλέον εμπειρία που βοηθάει στην εξέλιξή μας. Οπότε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αλλά να ακολουθήσεις την πορεία των γεγονότων και να επέμβεις δυναμικά όπου χρειαστεί. Στο κάτω – κάτω η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Σε πέντε μέρες ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, και συνιστά να μειώσεις για λίγο τις δραστηριότητές σου και να κάνεις μια ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα λάθη που έχεις κάνει μέχρι τώρα αλλά και τα κέρδη που έχεις αποκομίσει. Επειδή μπορεί να νιώσεις την ανάγκη ξαφνικά να κάνεις ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν “μοιραίες” για την εξέλιξή σου. Αντίθετα, η σωστή στρατηγική ή ακόμα και μια επαγγελματική κατάρτιση που θεωρείται απαραίτητη θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Τυχόν ταξίδια στο εξωτερικό μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες εμπειρίες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, παρά το γεγονός ότι η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 30 Σεπτεμβρίου, για πολλούς επιφυλάσσει εμπόδια και παγίδες, για σένα σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για την καριέρα σου. Οι στόχοι σου αρχίζουν να υλοποιούνται το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ παράλληλα, οι ανώτεροί σου αρχίζουν να εκτιμούν και να αναγνωρίζουν την προσφορά σου και τις ικανότητές σου και να σε προωθούν σε μια καλύτερη θέση. Η εκπαίδευση είναι ένας τομέας που μπορεί να σε ωφελήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι' αυτό αν σου προταθεί να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή να μελετήσεις οτιδήποτε, καλό θα είναι να το κάνεις. Επίσης, το διάστημα αυτο μπορείς να αναπτύξεις δυνατές φιλίες με τις οποίες όμως καλό θα ήταν να μην μπλέξεις οικονομικές δοσοληψίες.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 30/9, σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, γεγονός που φέρνει σε αντιπαράθεση την καριέρα με την οικογένειά σου. Το γεγονός ότι για άλλη μια φορά πρέπει να βρεις την ισορροπία και να αποτρέψεις δυσάρεστες εξελίξεις, όπως είναι λογικό σου δημιουργεί μεγάλη πίεση και αυτό τελικά μπορεί να σε ωθήσει σε μια επανάσταση από την οποία δύσκολα θα βρεις κερδισμένος. Το να καταπιέσεις για άλλη μια φορά τα συναισθήματά σου ίσως δεν είναι η κατάλληλη τακτική, αφού έτσι το πρόβλημα παραμένει. Θα πρέπει λοιπόν μια και καλή να πάρεις πιο ριζικές αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις αμέσως. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσεις αυτόν το καιρό, μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολες, αλλά αποτελούν τη μόνη διέξοδο.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ευνοϊκό για σένα ζώδιο του Κριού και σε παρακινεί να “ανοίξεις τα πανιά” σου και να ταξιδέψεις σε γνωστούς ή και άγνωστους προορισμούς, να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και διαφορετικές κουλτούρες, να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών, ή απλώς να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα και προοπτικές. Η συμμετοχή του Πλούτωνα αλλά και του κυβερνήτη σου Ουρανού, δεν σου αφήνουν μεγάλα περιθώρια σκέψης και είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σου, βιαστικά και χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία. Ακόμα όμως και σ' αυτή την περίπτωση η δράση θα αποδειχθεί καλύτερη από την απραξία, αφού θα καταφέρεις να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική πορεία που θα σου προσφέρει αρκετά οφέλη.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου και μπορεί να επιφέρει μεγάλες ανατροπές στα έσοδα και τα έξοδά σου. Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας και ο Ουρανός συμμετέχουν αρνητικά, είναι μια ένδειξη ότι θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου ή ακόμα και να επηρεάσουν τον τρόπο ζωής σου. Θα πρέπει λοιπόν, το επόμενο δεκαπενθήμερο, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και φειδωλός στα έξοδα ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Εξάλλου, ο Πλούτωνας που βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει καθοριστικά, αρκεί να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχτείς ότι πρέπει να σταματήσεις τις περιττές σπατάλες. Ένα κρυφό πάθος από ένα φιλικό σου πρόσωπο, μπορεί να σου αποκαλυφθεί αυτό το διάστημα.

2 comments

2 σχόλια:

  1. "Η εκπαίδευση είναι ένας τομέας που μπορεί να σε ωφελήσει ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι' αυτό αν σου προταθεί να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο ή να μελετήσεις οτιδήποτε, καλό θα είναι να το κάνεις." Πως αλλάζουν τα σχέδια από τη μια στιγμή στην άλλη!!!! Το μόνο σίγουρο!!
    Φιλάκια!! Όμορφη Κυριακή να έχεις Ρένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σου εύχομαι! Και ταξιδάκι διαβάζω θα πας ε;;; Άντε καλά να περάσεις! Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK