ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και παρά το ακατάλληλο της ώρας, όσοι είναι ξύπνιοι, μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Πολύ καλή εξέλιξη θα έχουν και οι σχέσεις και αν είναι απαραίτητο να γίνουν συζητήσεις αυτή την ώρα, θα έχουν ευνοϊκά αποτελέσματα. Στις 7.30 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και μας προετοιμάζει για ευχάριστες εκπλήξεις και ειδήσεις. Αυτή την ώρα επίσης μπορεί να υπάρξουν τυχαίες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι την 1η /11/2013).
Τα οικονομικά και η υλική σας ασφάλεια θα σας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους δώδεκα μήνες. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σας και σας χαρίζουν την απαιτούμενη διαύγεια ώστε να κάνετε κάποιες ασφαλείς επενδύσεις και να αυξήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Όμως και στον αισθηματικό τομέα η τύχη είναι μαζί σας και θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση και να παγιώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει. Ακόμα και όσοι είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε εντελώς αναπάντεχα το άτομο που ονειρεύεστε και σύντομα θα προχωρήσετε σε μόνιμη δέσμευση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Πολύ επικοινωνιακά θα είναι τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, και επιπλέον θα έχουν το προσόν να είναι ετοιμόλογα και να μπορούν να χειρίζονται αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα κορίτσια θα είναι πολύ όμορφα και κομψά και είναι πιθανό να διαπρέψουν σε επαγγέλματα που συνδυάζουν την επικοινωνία με την ομορφιά. Και τα δυο φύλα θα πετύχουν στην ζωή τους και θα αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κίμων Κουλούρης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Adamo.
2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK