ΤΡΙΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Επιτέλους, μετά από μια περίοδο κάπως νωθρή και βαρετή, τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτά σας με τον σύντροφό σας, και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιες τυχαίες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον.

Ταύρος
Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε οποιοδήποτε παράπονο καλό θα είναι να το εκμυστηρευτείτε στους ανωτέρους σας σήμερα που η τύχη σας ευνοεί. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλωθεί στο χώρο της δουλειάς σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και οι θετικές όψεις που σχηματίζει σήμερα, σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας, θα έχει θετική επιρροή στη ψυχολογία σας, γι’ αυτό αν βρείτε χρόνο, επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο. Εύνοια και στην προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχετε ρίξει όλο το βάρος σας στη δουλειά σας, και φυσικό είναι να νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Φροντίστε σήμερα να μην «πιέσετε» τον εαυτό σας περισσότερο από όσο αντέχει, και αν έχετε την πολυτέλεια, μείνετε σπίτι και χαλαρώστε.

Λέων
Οι φίλοι βρίσκονται σήμερα στην πρώτη γραμμή της λίστας σας, κι αυτό σημαίνει πώς ακόμα και αν δουλεύετε, θα προσπαθήσετε να τελειώσετε μια ώρα νωρίτερα για να κανονίσετε μια ομαδική έξοδο και να διασκεδάσετε. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και πράγματι το βραδάκι σας περιμένει κουβεντούλα και ξενοιασιά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια ρομαντική γνωριμία.

Παρθένος


Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας κάνει περισσότερο εύστροφους και παραγωγικούς, γεγονός που σας επιτρέπει να «βγάλετε» πολλή δουλειά σε ελάχιστο χρόνο. Οι προσπάθειές σας είναι πράγματι αξιέπαινες και δεν αποκλείεται να έχετε κάποια οικονομική επιβράβευση γι’ αυτό.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μάλλον θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, έτσι κι αλλιώς σας κάνει γοητευτικούς και περιζήτητους, άρα το μόνο που μένει είναι να αποδεχτείτε προσκλήσεις ακόμα και για εκδρομές, που εγγυώνται αξέχαστες στιγμές.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που αυξάνει την διαίσθησή σας και την φαντασία σας, γι’ αυτό αν νιώθετε ένα προαίσθημα μην το αγνοήσετε. Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται και στην ερωτική σας ζωή και ίσως ενδώσετε σε έναν πειρασμό.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον τομέα των σχέσεών σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας όπου φαίνεται να υπάρχει ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα. Αν είστε ελεύθεροι, φροντίστε να βγείτε με φιλικά σας πρόσωπα, γιατί είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας φέρνει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, παράλληλα όμως σας βοηθάει να τις ολοκληρώσετε χωρίς πρόβλημα, γεγονός που θα εκτιμήσουν οι ανώτεροί σας. Το βράδυ ίσως δεχτείτε αναπάντεχες επισκέψεις στο σπίτι σας!

Υδροχόος
Ευχάριστη μέρα κυρίως για την αισθηματική σας ζωή που νιώθετε ότι πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε επίσημη πρόταση στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να προετοιμάζεστε ανάλογα. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να διορθώσετε τυχόν προβλήματα ή απλά να ξοδέψετε κάποια χρήματα σε πολυτέλειες που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Θετικές εξελίξεις μπορεί επίσης να υπάρξουν σε θέματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK