11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που ευνοεί την συντροφικότητα και τις σχέσεις ανάμεσα στα δυο φύλα. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας και θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 22.23 το βράδυ. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και μπορούμε να  ασχοληθούμε με την καθαριότητα του χώρου μας, την υγεία μας ή να ξεκινήσουμε καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Στις 23.29 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που «θολώνει» το τοπία και μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα κάπως καλύτερα ή κάπως διαφορετικά από όπως είναι πραγματικά. Το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις ή και απογοητεύσεις, ενώ θα πρέπει να αποφευχθούν εργασίες που απαιτούν προσοχή γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για λάθη. Καλό θα είναι επίσης να μην εμπιστευόμαστε άτομα που δεν ξέρουμε ή γνωρίζουμε αυτή την ώρα. Στις 23.39 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο μια θετική γωνία που μας βοηθά να ολοκληρώσουμε τις δουλειές μας με επιτυχία ή να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια που απαιτούν καλή οργάνωση.
*Διαβάστε επίσης πώς θα σας επηρεάσει το ζώδιό σας το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 11/10/2013).
Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, εγγυάται θετικά αποτέλεσμα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά χάρη στις φιλότιμες προσπάθειές σας. Οι φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν ο καθένας όπως μπορεί προκειμένου να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σας ζωή, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ρεαλιστές και να μην κάνετε όνειρα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 22.22 θα έχουν Σελήνη στον Λέοντα, με αποτέλεσμα να είναι γενναιόδωρα και να έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τον εαυτό τους. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 22.23, θα έχουν Σελήνη στην Παρθένο και θα είναι πιο οργανωτικά και με περισσότερη πειθαρχία. Και στις περιπτώσεις το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη τους, εγγυάται οικονομική και επαγγελματική επιτυχία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λουκάς Παπαδήμος,  Νίκη Ξάνθου,  Eleanor Roosevelt.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK