11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Ο σύντροφός σας ζητά να του δείξετε το ενδιαφέρον σας, και θα πρέπει να το σεβαστείτε και να κάνετε τα πάντα προκειμένου να τον πείσετε ότι όλα είναι εντάξει. Μπορεί πραγματικά το πρόγραμμά σας να είναι φορτωμένο αυτές τις μέρες, έστω όμως και ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό για να σβήσει τις υποψίες του.

Ταύρος
Το ξέρετε ότι οι δουλειές -του σπιτιού- δεν τελειώνουν ποτέ, κι αυτός δεν είναι λόγος για να παραμελήσετε άλλες υποχρεώσεις σας εξίσου σοβαρές. Προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή και σίγουρα θα φτιάξει και η διάθεσή σας. Εξάλλου, το βράδυ στις 22.23 η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο, εγγυάται καλύτερες μέρες.

Δίδυμοι
Πολλά πέρα – δώθε, συζητήσεις και επαφές, αποσπούν το χρόνο σας και παρά το γεγονός ότι ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος, φαίνεται ότι το απολαμβάνετε. Εξάλλου, είναι γνωστό πως σας αρέσει το κους-κους πόσο μάλλον όταν συμβαίνει με άτομα με τα οποία ταιριάζετε απόλυτα. Μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρετε, μην πτοείστε! Ο Κρόνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας και εγγυάται τα καλύτερα. Απλά χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη!

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας μέχρι τις 22.22. Επομένως σχεδόν όλη την ημέρα έχετε την ευκαιρία να προσελκύσετε θαυμαστές, να δημιουργήσετε σχέσεις –αισθηματικές ή φιλικές- αλλά και να συζητήσετε κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αν μάλιστα βρίσκεστε ένα βήμα πριν το κλείσιμο μιας συμφωνίας πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Παρθένος
Τώρα που οι συνθήκες σας το επιτρέπουν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να αποσυρθείτε από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ότι σας διασκεδάζει. Με την εύνοια που υπάρχει στα οικονομικά σας, μπορείτε ακόμα και να κανονίσετε μια βραδινή έξοδο που θα σας αναζωογονήσει.

Ζυγός
Οι φίλοι που αποτελούν για σας ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, επανέρχονται σήμερα στο προσκήνιο και βρίσκετε την ευκαιρία να κάνετε και σεις ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε άτομα που πραγματικά σας έχουν λείψει. Αν προκύψει μια γνωριμία, κρατήστε τις επιφυλάξεις σας και περιμένετε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας μια άλλη στιγμή.

Σκορπιός
Το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα, δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Ίσως έχετε φτάσει στο σημείο που αναζητάτε όσο τίποτα άλλο λίγες στιγμές ξεκούρασης, δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη. Σύντομα τα πράγματα θα πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή.

Τοξότης
Βρίσκεστε ήδη σε μια ευχάριστη στιγμή κατά την οποία μπορείτε και απολαμβάνετε οτιδήποτε σας συμβαίνει. Είτε δουλεύετε, είτε διαβάζετε, είτε αναζητάτε νέες προοπτικές στη ζωή σας, τα πάντα σας προσφέρουν εμπειρίες που σας φαίνονται χρήσιμες και ευχάριστες. Απολαύστε το γιατί σύντομα οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, δεν θα σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο.

Αιγόκερως
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να ρυθμίσετε χρέη και οφειλές ώστε να μπορείτε να τις εξοφλήσετε χωρίς να στερείστε βασικά πράγματα. Η επαγγελματική σας άνοδος σας επιτρέπει να υπολογίζετε σ’ ένα σταθερό εισόδημα. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας, που νιώθει παραμελημένος.

Υδροχόος
Οι σχέσεις σας είναι το ζητούμενο αυτών των ημερών και φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα προκειμένου να τις εδραιώσετε, ή και να απαλλαγείτε από κάποια άτομα που σας φθείρουν. Παρόλο που φαίνεται να έχετε πάρει οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε άλλη μια φορά.

Ιχθείς
Το πρόγραμμά σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτές τις μέρες και θα πρέπει να βρείτε μια φόρμουλα, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας, σε λιγότερο χρόνο, ώστε να ξεκουράζεστε κι εσείς λίγο. Ίσως ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής, τονώσει τον οργανισμό σας και σας κάνει πιο αποδοτικούς.
5 comments

5 σχόλια:

 1. Ο Κρόνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας και εγγυάται τα καλύτερα. Απλά χρειάζεται να περιμένετε λίγο ακόμη!
  Ατελείωτη υπομονή.....!Ελπίζω σε ότι καλύτερο.Πάντως τα άστρα είνα με το μέρος μου!Ενθαρρυντικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αρκετά ταλαιπωρήθηκαν οι Καρκίνοι! Τώρα, και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια είναι η ώρα της εύνοιας! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχάριστα τα νέα,εάν έχεις και άλλα να μου το πεις άμεσα..... !
  Να αν.εβει το ηθικό μας λίγο.
  Καλή σου μέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK