12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 4.36 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει πάσης φύσεως προβλήματα, ειδικά σε όσους βιάζονται ή είναι νευρικοί. Ωστόσο, η υπόλοιπη μέρα είναι πολύ καλή, αφού στις 10.56 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και μας γεμίζει ενέργεια και δύναμη να χειριστούμε όλες τις υποθέσεις μας, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Στις 16.23 διαμορφώνεται το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή που είναι κατάλληλο για μελέτες, μετακινήσεις, συζητήσεις αλλά και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Τέλος, στις 17.36 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τον καλλωπισμό μας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά – επειδή η σύνοδος πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου – είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με εργασίες που απαιτούν προσοχή και λεπτομέρεια.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 12/10/2013).
Η φετινή χρονιά σας βρίσκει αποφασισμένους να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ακόμα κι αν χρειαστεί να βαδίζετε με ρυθμούς χελώνας. Το ρητό «σπεύδε βραδέως» σας ταιριάζει απόλυτα και μάλιστα είναι η τακτική που ενδείκνυται, προκειμένου να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα – αν δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σας. Σημαντική βελτίωση αναμένεται στα οικονομικά σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά υπεύθυνα, οργανωτικά και πειθαρχημένα, χωρίς ωστόσο να στερούνται τον αυθορμητισμό και το νεύρο, όταν κρίνεται απαραίτητο. Θα έχουν ταλέντο σε ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα όπου μπορούν πραγματικά να διαπρέψουν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μάρθα Βούρτση, Μίμης Πλέσσας, Διονύσης Τσακνής, Δόμνα Σαμίου, Luciano Pavarotti.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK