ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Αποφύγετε να ασχοληθείτε με κουραστικές δραστηριότητες σήμερα και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με εργασίες που δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο. Ενδιαφερθείτε επίσης για την υγεία σας και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Αν χρειαστεί ζητήστε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι δεν θα σας αρνηθούν.

Ταύρος
Ο χρόνος είναι χρήμα, και σήμερα θα το καταλάβετε αυτό καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Με κάποιο τρόπο οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα συνδυαστούν με την αισθηματική σας ζωή, ενώ αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε έναν επαγγελματικό χώρο.

Δίδυμοι
Ίσως νιώσετε μια αδικαιολόγητη ανησυχία για την υγεία κάποιου μέλους της οικογένειάς σας και αυτό γίνει αιτία να το πλησιάσετε περισσότερο και να του αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Φροντίστε επίσης το σπίτι σας και διεκπεραιώστε εκκρεμότητες σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον ευνοϊκό τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ευχέρεια και να πραγματοποιήσετε κάποιες αναγκαίες αγορές. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να αντιμετωπίσετε κάποια καθημερινά προβλήματα που χρειάζονται την παρέμβασή σας.

Λέων
Το δούναι και λαβείν θα σας απασχολήσει αρκετά κυρίως αν σας οφείλουν χρήματα που αργοπορούν. Αν πάλι έχετε εσείς οφειλές που δεν μπορείτε να αποπληρώσετε, η ημέρα προσφέρεται για να φτιάξετε ένα αναλυτικό οικονομικό πρόγραμμα, που αν ακολουθήσετε θα απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Το περιβάλλον και η οικογένειά σας βρίσκονται στο πλευρό σας κι αυτό σας βοηθάει να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός
Η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να αφιερώσετε αυτή την ημέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από το φορτωμένο πρόγραμμα της εβδομάδας που πέρασε. Επίσης είναι η ιδανική στιγμή για να ανασύρετε μνήμες από το παρελθόν, που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το μέλλον σας.

Σκορπιός
Έχετε πολλά σχέδια στο μυαλό σας και το μένει που μένει είναι να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε. Το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας, δεν συνιστά να ξεκινήσετε σήμερα οποιαδήποτε ενέργεια, μπορείτε όμως να σκεφτείτε, να ανταλλάξετε απόψεις και να ασχοληθείτε με κάποιες  λεπτομέρειες ώστε να είστε έτοιμοι για τη δράση.

Τοξότης
Παρόλο που είναι Σάββατο, τα επαγγελματικά σας, το μέλλον σας και η καριέρα σας, απορροφούν όλο το ενδιαφέρον σας. Ωστόσο, αν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη δουλειά, καλό θα είναι να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας και να τους ενημερώσετε για τις επόμενες κινήσεις σας, ειδικά αν δεν την βλέπετε συχνά ή σκέφτεστε να απομακρυνθείτε.

Αιγόκερως
Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι αυτές τις μέρες, φροντίστε σήμερα να προετοιμαστείτε και να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της διαμονής σας. Καλό θα είναι να εξετάσετε όλα τα ενδεχόμενα προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Όσοι σχετίζεστε με άτομο που βρίσκεται μακριά, ίσως ταξιδέψετε για να το συναντήσετε.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από άτομα που ψάχνουν πάντα αφορμές για σχόλια. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει ώστε να σχεδιάσετε και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, βάσει την επιθυμιών σας και όχι βάσει του «πρέπει».

Ιχθείς
Οι σχέσεις σας συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αν διαπιστώσετε ότι τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε προβάλλουν εγωιστικές τάσεις, ίσως θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Πρόκειται για κάτι  προσωρινό που μπορεί να έχει δυσάρεστες εξελίξεις αν ρίξετε λάδι στη φωτιά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK