ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Στις 2.48 Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και μας κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές. Γι’ αυτό όσοι βρίσκονται έξω και διασκεδάζουν θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, καθώς επίσης να αποφύγουν την υπερκατανάλωση τροφής ή ποτού, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία του ή και με το νόμο. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας για όλη την υπόλοιπη μέρα και μέχρι τα ξημερώματα της 14ης/10 στις 2.02 που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.

 Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 13/10/2013).
Η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, είναι πολύ πιο «χαλαρή» από τις προηγούμενες, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις δραστηριότητές σας σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Ωστόσο, ίσως θελήσετε να εμβαθύνετε στις προσωπικές σας σχέσεις, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε  κάποιες ανασφάλειες και φόβους που δεν σας αφήνουν να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Αν υπάρχουν συναισθηματικά κατάλοιπα από περασμένες αρνητικές εμπειρίες, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ώστε να τα αποβάλλετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι αρκετά υπεύθυνα, οργανωτικά και πειθαρχημένα, χωρίς ωστόσο να στερούνται τον αυθορμητισμό και το νεύρο, όταν κρίνεται απαραίτητο. Θα έχουν ταλέντο σε ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα όπου μπορούν πραγματικά να διαπρέψουν. Στην παιδική τους ηλικία οι γονείς θα πρέπει να τα ενθαρρύνουν να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Νανά Μούσχουρη, Πύρος Δήμας, Ζαφείρης Μελάς, Margaret Thatcher, Marie Osmond, Yves Montand.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK