ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 2.02 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού μετά από ένα μεγάλο κενό πορείας. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, η συντροφικότητα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μας απασχολήσουν περισσότερο. Στις 10.31 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη μια όψη που μας δίνει περίσσεια ενέργεια και μας βοηθά να πάρουμε σωστές αποφάσεις, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας ή να ολοκληρώσουμε τις δουλειές μας. Στις 11.55 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό ενώ λίγο αργότερα στις 13.52 σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές είναι αρκετά δύσκολες και είναι πιθανό το διάστημα αυτό να δημιουργηθούν εντάσεις και άλλα απροσδόκητα γεγονότα που μπορεί να εξελιχθούν πολύ άσχημα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 14/10/2013).
Τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην λειτουργείτε επιπόλαια ή παρορμητικά, αν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα. Τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να αξιολογείτε την κάθε λεπτομέρεια προτού πάρετε μια σημαντική απόφαση. Κι αυτό γιατί είναι πολύ εύκολο να διαλύσετε μια σχέση που υπόσχεται πολλά, ή μια δουλειά με προοπτικές από μια ασήμαντη αφορμή. Σε περίπτωση λοιπόν που νιώσετε αυτή την «επαναστατική» διάθεση, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να περιμένετε να ηρεμήσετε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα αγαπούν εξίσου την συντροφιά και την μοναξιά. Πολλές φορές θα θέλουν και θα επιδιώξουν να περιβάλλονται από άτομα της αρεσκείας τους, αλλά πολλές φορές θα θέλουν να «απομονώνονται» για να ασχοληθούν με αγαπημένες τους ατομικές δραστηριότητες. Ίσως δυσκολευτούν να κατασταλάξουν στην επιλογή της επαγγελματικής τους πορείας ή αλλάξουν δυο – τρία επαγγέλματα. Παρόλα αυτή η έμπνευσή τους θα τα οδηγεί κάθε φορά σε δραστηριότητες που θα τους αποφέρουν μεγάλα κέρδη.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λίζα Δουκακάρου, Γιώργος Καραμέρος, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αφοί Κατσιμίχα, Cliff Richard, Roger Moore, Ralph Lauren.

1 comment

1 σχόλιο:

  1. Rena Mentaki Πολύ αξιοθαύμαστη αυτή η θέση μια χαρά πηγαίνει μέσα από το blog σας ευτυχισμένο το Σαββατοκύριακο
    Χαιρετίσματα από το κείμενο προβληματισμού και αφαίρεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK