ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Δύσκολη η σημερινή ημέρα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Συνιστάται να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας ώστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη σας. Δείξτε υποχωρητικότητα ώστε να μην αφήσετε τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ταύρος
Σήμερα θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα καθημερινά και ίσως αφήσετε στην άκρη χαρές και διασκεδάσεις, προκειμένου να οργανώσετε το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας. Μπορείτε μάλιστα να βρείτε κάποιες πολύ πρακτικές λύσεις που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σας ωθεί να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, προσέξτε όμως μην αφήσετε φίλους να μπουν ανάμεσά σας και να σας βάλουν λόγια που πιθανότατα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Ακούστε την καρδιά σας, δώστε την αγάπη σας στα οικεία σας πρόσωπα και αναβάλετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις για αργότερα.

Λέων
Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου τονίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς, να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες ή και να προγραμματίσετε μια σύντομη εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Προσοχή στην οδήγηση.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τα ξημερώματα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, και πραγματικά αναζητάτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το εισόδημά σας. Δυστυχώς όμως δεν μπορείτε να κάνετε προγράμματα, -τουλάχιστον όχι σήμερα- καθώς θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Περιορίστε λοιπόν κατά το δυνατόν τις σπατάλες και περιμένετε για τα αποτελέσματα.

Ζυγός
Δύσκολη μέρα και για σας που μπορεί να σας επιφυλάσσει παντός είδους ανατροπές. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 29-30/9 που θα πρέπει να ελέγχετε τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Αν νιώθετε ότι έτσι κι αλλιώς είστε οξύθυμοι, προτιμήστε να αποφύγετε σημαντικές συναντήσεις.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ωστόσο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν και να ξεπεράσετε τυχόν ανασφάλειες και συναισθηματικά ή ψυχολογικά κατάλοιπα. Σε λίγες μέρες η Σελήνη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και τότε θα είστε έτοιμοι για δράση.

Τοξότης
Κυριακή σήμερα και έχετε κάθε λόγο να προετοιμάζετε μια μέρα όπως ακριβώς την θέλετε. Οι κοινωνικές συναναστροφές, το κους-κους με τα φιλαράκια σας αλλά και κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από όλη την ένταση της εβδομάδας. Προσέξτε ωστόσο μην κάνετε υπερβολικά έξοδα γιατί θα το μετανιώσετε.

Αιγόκερως
Η καριέρα σας βρίσκεται πάνω από όλα και το γεγονός ότι σήμερα είναι Κυριακή μάλλον δεν είναι ικανό να αλλάξει τις συνήθειές σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ανεχτείτε την «γκρίνια» της οικογένειάς σας, και όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 27-28/12 ίσως δεν καταφέρετε να καταπραΰνετε τα πνεύματα.

Υδροχόος
Με την είσοδο της Σελήνης στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τα ξημερώματα, θα αρχίσετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για μελέτες και έρευνες καθώς θα αφυπνιστούν οι φιλοσοφικές και πνευματικές ανησυχίες σας. Σήμερα επίσης μπορεί να προγραμματίσετε ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τα ξημερώματα «ανάβει» το ενδιαφέρον σας για θέματα που σχετίζονται με το μυστήριο, τα απόκρυφα και ανεξήγητα, την μεταφυσική… Πέρα από αυτά όμως, προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας που μπορεί να εμφανίσουν ρωγμές.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK