ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Κριός
Η Νέα Σελήνη σήμερα σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις και σε πολλούς από εσάς θα ανοίξει ένα νέο – και πολύ ενδιαφέρον - ερωτικό κεφάλαιο. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις που δεν περιμένετε. Ένα ξαφνικό ταξίδι είναι πολύ πιθανό.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη σήμερα, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας, και σε πολλούς από εσάς θα φέρει μια νέα εργασία που θα σας προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού υπόσχεται  ξαφνικές θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Δίδυμοι
Με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, μπορείτε να πλησιάσετε περισσότερο τα παιδιά σας, να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια ανέλπιστη γνωριμία που θα διαφοροποιήσει το μέλλον σας.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία σήμερα και τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας και να επισκευάσετε τυχόν μικροζημιές. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Λέων
Επαφές, συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο τις επόμενες ημέρες, αφού η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται σήμερα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μια νέα γνωριμία θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα σύντομα να βρεθείτε πιο «δεσμευμένοι» από όσο περιμένατε.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για να σκεφτείτε τα οικονομικά σας, και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης που θα αποδώσει στο μέλλον. Επιπλέον, με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή και να δεχτείτε κάποιες απρόβλεπτες επισκέψεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο προσωπικής ανάπτυξης. Για έναν ολόκληρο μήνα, μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που θέλετε και να χαράξετε μια νέα πορεία. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας βοηθά με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Μεγάλη εύνοια και στην αισθηματική σας ζωή.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη συνιστά να είστε επιφυλακτικοί στα σχέδιά σας, και να μην αποκαλύπτετε πουθενά τις σκέψεις σας. Κάθε σας κίνηση πρέπει να γίνεται με άκρα μυστικότητα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού έχετε μια απίστευτη ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας.

Τοξότης
Ένας νέος φιλικός κύκλος ανοίγει με την επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Μέσα από αυτόν θα υπάρξουν άτομα που θα ενδιαφερθούν σοβαρά για τα σχέδιά σας και θα σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού υπόσχεται εύνοια και στην αισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως
Νέες επιτυχίες αναμένονται στον τομέα της καριέρας σας, με την επιρροή της Σελήνης που διαμορφώνεται σήμερα στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας. Όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία, θα την βρείτε αυτό το διάστημα. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού υπόσχεται μια ανέλπιστη εξέλιξη σε κάποιες οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούν.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Το εξωτερικό θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο σ’ αυτές τις εξελίξεις. Όσοι είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να ερωτευτείτε ένα άτομο από άλλη χώρα. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να αλλάξει την πορεία σας.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας χρέη και να κάνετε κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις. Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να σας φέρει ένα επιπλέον εισόδημα.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Κάτι πάει να γίνει αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά μου (ίσως γίνει)...... μιας και το διαβάζω και στο ζωόδιο μου ..... να μου ευχηθώ καλή πειτυχία τότε :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK