ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 03.06 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό μπορεί να είμαστε πιο καχύποπτοι ως προς τις προθέσεις των γύρω μας και παράλληλα θα ασχοληθούμε με οικονομικά θέματα καθώς επίσης και θέματα σεξουαλικότητας ή και μυστηρίου. Στις 3.59 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που αυξάνει την ευαισθησία, την διαίσθηση και τη φαντασία και ευνοεί τους καλλιτέχνες. Πολλά άτομα μπορούν να βρουν την γαλήνη μέσα από κάτι δημιουργικό ή ακόμα και μέσα από την προσευχή. Στις 5.04 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο  και μας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και μελαγχολικούς. Η απαισιοδοξία και η καχυποψία αυξάνεται γι’ αυτό καλό θα είναι τουλάχιστον να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην «ξύνουμε» τα νύχια μας για καβγά. Τέλος στις 14.13 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετικά δυναμική όψη που μας βοηθά να ανανεωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας με σθένος.
*Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται σήμερα στις 15.31 αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 16/10/2013).
Το ενδιαφέρον σας την ερχόμενη χρονιά εστιάζεται στα οικονομικά σας, αφού ήδη ξέρετε πως εσείς οι ίδιοι είστε αυτοί που ευθύνεστε για κάθε αρνητική ή θετική εξέλιξη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να απαλλαγείτε από χρέη που σας ταλαιπωρούν. Πολλοί από σας θα προβείτε σε μια σημαντική επένδυση που θα σας αποφέρει μεγάλα κέρδη στο μέλλον, ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε οφέλη από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει τους επόμενους μήνες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που κυριαρχεί, πρόκειται να χαρίσει στα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μεγάλη ευστροφία αλλά και ομορφιά. Θα είναι τόσο χαρισματικά που εύκολα θα γίνονται αποδεκτά όχι μόνο σε κοινωνικές συναναστροφές αλλά και αργότερα στις επαγγελματικές αναζητήσεις τους. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών τους θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν μια αξιόλογη περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Ελένη Ερήμου, Βασιλική Ανδρίτσου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Loreen, Oscar Wilde, Eugene O'Neill.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK