ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Το πρωί αφιερώστε το χρόνο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φροντίστε να τελειώσετε τα καθήκοντά σας πριν από το μεσημέρι που η αποδοτικότητά σας θα μειωθεί στο ελάχιστο. Πλήθος τηλεφωνημάτων και επαφών θα σας κρατήσει απασχολημένους μέχρι το βράδυ.

Ταύρος
Ευχάριστα θα περάσει η μέρα σας σήμερα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν. Η σχέση με τον σύντροφό σας βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και ίσως σχεδιάσετε και μια μικρή εκδρομή. Τηλεφωνικές επαφές με τους φίλους σας καθώς και συναντήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Δίδυμοι
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και κάποιες απαραίτητες δουλειές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι, σας κρατούν πολύ απασχολημένους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, ίσως καταφέρετε να ξεφύγετε το βραδάκι και ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας ή την επιχείρησή σας. Σήμερα μάλιστα μπορείτε να κάνετε και κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις, ή να βρείτε λύσεις σε κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Λέων
Με την Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνεχίζετε να ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια, αφού υπάρχουν κάποια πράγματα που μόνο εσείς μπορείτε να διευθετήσετε. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και να περάσετε υπέροχες στιγμές, αν και μάλλον θα ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζατε.

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και σας καλεί να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μάλιστα να προσέξετε πολύ γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σας ίσως σας κάνει να τα βλέπετε όλα όμορφα, χωρίς πραγματικά να είναι.

Ζυγός
Μέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, και μάλιστα να εισπράξετε ένα σημαντικό ποσό που σας είναι απαραίτητο. Κατά τα άλλα, καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να μην ενδώσετε σε «κραιπάλες», ώστε να ξεκουράσετε τον οργανισμό σας, καθώς τις επόμενες ημέρες προβλέπεται πάλι φόρτος εργασίας.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει την ευκαιρία να προβάλετε τις ικανότητές σας αλλά και να γοητεύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, ίσως εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Ώρα για χαλάρωση και ξεκούραση! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε όλες τις υποχρεώσεις σας, θα πρέπει όμως να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Αν μάλιστα, νιώθετε κουρασμένοι, ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε μήπως πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

Αιγόκερως
Καιρός να κοινωνικοποιηθείτε και να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους σας και σε άλλα αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς να έχετε το μυαλό σας στη δουλειά. Αν ωστόσο σας προταθεί ένα επαγγελματικό ταξίδι, καλό θα είναι να αποδεχτείτε την πρόταση, αφού πρόκειται να σας αποφέρει μεγάλα έσοδα.

Υδροχόος
Η καριέρα σας απαιτεί την προσοχή σας, και ίσως θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σ’ αυτήν τώρα που υπάρχουν θετικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αρκεί να φανείτε πρόθυμοι να ακολουθήσετε κάποιες εντολές. Εύνοια και στα ερωτικά σας.

Ιχθείς
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται σήμερα, ίσως σας δημιουργεί μια διάθεση «τεμπελιάς» και σας ωθεί να παραμελήσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προτού όμως ενδώσετε στο «χουζούρι» σκεφτείτε λίγο τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και κάντε ότι καταλαβαίνετε.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK