ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Στις 3.26 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι και αυθόρμητοι. Θέματα σχετικά με αθλητισμό, εξωτερικό, θρησκεία, ταξίδια θα έρθουν στην επικαιρότητα. Στις 4.16 το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα συνιστά την αποφυγή υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και εγκυμονεί φόβους για απάτες, ληστείες και παρανομίες. Στις 12.50 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μας φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις και πρωτότυπες ιδέες. Τέλος, στις 16.41 η σύνοδος Σελήνης – Άρη, συνιστά προσοχή, καθώς είναι μια όψη που προκαλεί ανυπομονησία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 18/10/2013).
Η αναζήτηση νέων επαγγελματικών στόχων θα σας οδηγήσει σε πολλές καινούργιες συναναστροφές που θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έτσι, τους επόμενους μήνες θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές πέρα δώθε, μέχρι να αποφασίσετε να προχωρήσετε στις επόμενες κινήσεις σας. Κάποιοι από σας θα σκεφτείτε και την πιθανότητα να συνεργαστείτε με άτομα που θα εμπνεύσουν την εμπιστοσύνη σας. Οι συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο και μάλιστα μπορεί να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από ότι πιστεύετε. Νέες αισθηματικές γνωριμίες θα πάρουν πολύ γρήγορα σοβαρές διαστάσεις. 

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι και τις 3.25 τα ξημερώματα θα έχουν Σελήνη στον Σκορπιό, γεγονός που θα τα κάνει μαγνητικά, γοητευτικά και μυστηριώδη. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 3.26 θα έχουν Σελήνη στον Τοξότη και θα έχουν πιο έντονα ανεπτυγμένο το αίσθημα της περιπέτειας και της δράσης, ενώ θα είναι και πιο εξωστρεφή. Και στις περιπτώσεις θα αποκτήσουν μια καλή οικονομική κατάσταση.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μελίνα Μερκούρη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Κων/νος Μητσοτάκης, Λουκία Παπαδάκη, Γιώργος Κιμούλης, Ιωσήφ Μαρινάκης, Λούκας Γιώρκας, Martina Navratilova.

2 comments

2 σχόλια:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK