ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΚριός
Τα προβλήματά σας αρχίζουν σιγά – σιγά να βρίσκουν διεξόδους, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να τα αφήσετε πίσω σας και να ασχοληθείτε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η αισθηματική σας ζωή και μάλιστα με την γοητεία που εκπέμπετε τώρα, μπορείτε να πετύχετε ότι θέλετε.

Ταύρος
Η εμφάνισή σας και η γοητεία σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Τώρα θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε πόλος έλξης του ενδιαφέροντος των άλλων, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ή άλλες σημαντικές σχέσεις σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να ανταλλάξετε απόψεις, να ακούσετε τα τυχόν παράπονά τους και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα συναισθήματά τους.

Καρκίνος
Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στη δουλειά σας όπου κάνετε τα πάντα προκειμένου να δείτε καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στο μισθό σας. Κρίνεται απαραίτητο να διατηρήσετε τις καλές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας, γιατί ίσως μπορούν να επηρεάσουν κάποιες καταστάσεις.

Λέων
Ιδιαίτερα ευχάριστη αναμένεται για σας η σημερινή ημέρα, καθώς θα ζήσετε έντονες στιγμές στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι μάλιστα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας πάρει το μυαλό. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα παρατηρήσετε μεγάλη αύξηση της πελατείας σας.

Παρθένος
Η προσοχή σας σήμερα εστιάζεται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Έχετε ήδη φροντίσει να δημιουργήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με τα οικεία σας πρόσωπα. Κάποιοι από σας ίσως γνωρίσετε τον σύντροφό σας στην οικογένειά σας.

Ζυγός
Η επικοινωνία αποτελεί ένα από τα χαρίσματά σας, σήμερα όμως η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα, να συλλέξετε πληροφορίες ή απλώς να συγκεντρώσετε κάποια στοιχεία, ίσως σας ωθήσει να ξοδέψετε χρήματα για αγορά εντύπων ή συσκευών που νομίζετε ότι θα σας βοηθήσουν.

Σκορπιός
Σήμερα έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και γι’ αυτούς που αγαπάτε και φαίνεται να μην ενδιαφέρεστε και τόσο για το αν θα βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, μάλλον δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα, αφού φαίνεται ότι η δουλειά σας πηγαίνει αρκετά καλά.

Τοξότης
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδια από τα ξημερώματα, σας φέρνει ξανά δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα σας δίνει την ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε την εκτίμηση των γύρω σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» λέει η παροιμία και ίσως διαπιστώσετε ότι αυτό σας ταιριάζει απόλυτα σήμερα, καθώς μετά από τόσες προσπάθειες, νιώθετε τις δυνάμεις να σας εγκαταλείπουν. Μην πτοείστε! Λίγη ξεκούραση χρειάζεστε και όλα θα είναι πάλι καλά.

Υδροχόος
Μια ευχάριστη μέρα ξεκινά για σας, με τις φιλοδοξίες σας να αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Φίλοι και υποστηρικτές βρίσκονται στο πλευρό σας και ίσως είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε άτομα που σας καταλαβαίνουν. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα αποδειχθούν πολύ θετικές.

Ιχθείς
Η Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδο, όπου φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να «βγάλετε» μια θετική εικόνα προς τα έξω. Ίσως λάβετε και κάποια χρήματα που δεν περιμένετε.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK