ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ
Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια και στις πράξεις σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα από το επαγγελματικό ή το συγγενικό σας περιβάλλον, γεγονός που δεν θα σας βγει σε καλό. Προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση.

Ταύρος
Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω σήμερα και καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε σε αγορές που δεν είναι απολύτως απαραίτητες, ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τα ακίνητα περιουσιακά σας στοιχεία.

Δίδυμοι
Φροντίστε σήμερα να φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μην αδιαφορήσετε για μια κριτική που μπορεί να σας κάνουν οι συνεργάτες σας ή ο σύντροφός σας. Ίσως αυτό το διάστημα δείχνετε κάπως περισσότερες εγωιστικές τάσεις, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε ρήξεις που κατά βάθος δεν επιθυμείτε.

Καρκίνος
Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορεί να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο μόνο αν εσείς φροντίσετε να μην αφήσετε κάποιες μικρές παρεξηγήσεις ή λογοπαίγνια να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Μπορείτε να διαφωνήσετε και να εκφράσετε τις απόψεις σας μέσα σε λογικά πλαίσια.

Λέων
Αν βρίσκετε τη στάση των γύρω σας – φίλων, γνωστών ή και το συντρόφου σας – ιδιαίτερα φιλική, μην «ξανοίγεστε» αν δεν βεβαιωθείτε για τις προθέσεις τους. Ίσως αποσκοπούν σε μια χάρη που μπορεί να σας κοστίσει ακριβά αν δεν το χειριστείτε σωστά.

Παρθένος
Καλά θα κάνετε να μην αναλώνεστε στο να ψάχνετε την παραμικρή λεπτομέρεια σε γεγονότα που συμβαίνουν στο επαγγελματικό ή οικιακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι μπορεί να δημιουργηθεί ένας φαύλος κύκλος. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τυχόν διαφωνίες και προχωρήστε μπροστά.

Ζυγός
Όσο κι αν προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους γύρω σας, αυτό δεν θα είναι εφικτό, αν δεν σταματήσετε να βλέπετε μονόπλευρα κάποια θέματα. Ίσως μάλιστα είναι προτιμότερο ακόμα και να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες αυτές τις μέρες και να περιμένετε μια πιο κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Σκορπιός
Το μυαλό σας περιστρέφεται στα οικονομικά σας και μάλλον αναζητάτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Δυστυχώς όμως η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ούτε για να σχεδιάσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα, αφού είναι πιθανό  έκτακτα έξοδα να επιφέρουν ανατροπές.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και παρόλο που σας βοηθάει να «λάμψετε», σήμερα σας δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Να θυμάστε όμως ότι σύντομα θα δικαιωθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι έχετε όλη την καλή διάθεση να προσφέρετε το καλύτερο που μπορείτε στα επαγγελματικά σας, υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες που δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Υπομονή, σύντομα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας από όπου θα σας βοηθήσει να περάσετε στη δράση.

Υδροχόος
Οι φιλικές συναναστροφές συνεχίζονται και σήμερα και μάλιστα τώρα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις απόψεις σας σε άτομα που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, προσέξτε μην σας ζητήσουν οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία ούτε έχετε αλλά ούτε και πρέπει να δώσετε.

Ιχθείς
Σήμερα, είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα σχέδιά σας και απρόβλεπτες εξελίξεις που δεν περιμένετε. Ωστόσο, με λίγη παραπάνω προσπάθεια και την υποστήριξη των ανωτέρων σας που σας παρέχεται, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK