ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 5.32 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που οδηγεί σε υπερβολές και καταχρήσεις. Στις 10.15 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και αυτή η όψη δημιουργεί επίσης μια τάση υπερβολής, ενώ μας παροτρύνει και σε σπατάλες κυρίως για αγορές ειδών που αργότερα θα διαπιστώσουμε ότι δεν μας ικανοποιούν. Στις 23.26 το βράδυ το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου, μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και να πλησιάσουμε τους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας και να τους δείξουμε την αγάπη μας. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο τα ξημερώματα στις 4.41 που θα περάσει στον Αιγόκερω.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 19/10/2013).
Αυξημένη δραστηριότητα και πολλές μετακινήσεις προβλέπονται τους επόμενους δώδεκα μήνες. Περισσότερο εξωστρεφείς από κάθε άλλη φορά θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, μέσα από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να προκύψει και ένας μεγάλος έρωτας σε όσους είστε ελεύθεροι. Οι υπόλοιποι θα δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές που θα αντέξουν στο χρόνο και οι οποίες θα διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σας. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Εύνοια και σε νομικές υποθέσεις.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα είναι εύστροφα και άξια και θα επιτύχουν στη ζωή τους. Ωστόσο ίσως υπάρχει μια τάση για ανορθόδοξους τρόπους επιτυχίας και θα πρέπει να προσέχουν ώστε να αποφύγουν παράνομες ή μη ενδεδειγμένες μεθόδους που μπορεί να τους μπλέξουν σε νομικές περιπέτειες. Εύνοια στην αισθηματική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Βάσω Λασκαράκη, Ανδρέας Ντούζος.

1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK