2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στη 01.32 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια όψη που δημιουργεί θλίψη, μελαγχολία και απαισιοδοξία. Ευτυχώς όμως το φαινόμενο αυτό θα διαρκέσει πολύ λίγο, αφού στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε κενό πορείας και θα μπει στον Ταύρο στις 2.26. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα μείνει εκεί, θα υπάρξουν θετικά γεγονότα σε ζητήματα που αφορούν κυρίως στα οικονομικά. Οι θετικές όψεις μάλιστα που θα σχηματίσει - στις 4.00 εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και στις 16.22 τρίγωνο με τον Πλούτωνα – κάνουν την ημέρα ιδανική για οικονομικές συναλλαγές, και μας βοηθούν να βρούμε ιδέες και λύσεις για το  πως θα αυξήσουμε τα έσοδά μας και θα εξασφαλίσουμε μια πιο άνετη διαβίωση.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 2/10/2013).
Τέλεια προδιαγράφεται η χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, αφού στον ετήσιο χάρτη σας η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι τους επόμενους δώδεκα μήνες, θα πετύχετε πολλούς στόχους σας, ενώ παράλληλα τα έσοδά σας θα αυξηθούν σε βαθμό που θα μπορείτε να κάνετε κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σας χωρίς προβληματισμούς. Όφελος επίσης θα έχετε από θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης θα κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό από τα οποία θα έχετε μεγάλα οφέλη.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τα ξημερώματα στις 2.25 θα έχουν Σελήνη στον Κριό και θα είναι ανεξάρτητα και ενθουσιώδη. Θα θέλουν να είναι πάντα «πρώτα» σε ότι κάνουν και να ξεχωρίζουν. Έτσι θα διαπρέψουν αφού θα καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες γι’ αυτό. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 2.26 θα έχουν Σελήνη στον Ταύρο και θα είναι πιο «καλομαθημένα». Θα αγαπούν την καλοπέραση και είναι πιθανό τα χρήματα να τους έρθουν πολύ πιο εύκολα. Θα αποκτήσουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Παντελής Βούλγαρης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σωκράτης Αλαφούζος, Γρηγόρης Ψαριανός, Πηγή Δεβετζή, Donna Karan, Mahatma Gandhi, Romina Power, Sting.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK