ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 4.41 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και υπεύθυνοι και θα συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα στα επαγγελματικά μας καθήκοντα. Στις 5.31 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που ευνοεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Στις 7.33 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που ευνοεί κάθε είδους εργασία, καθώς επίσης και οικονομικές συναλλαγές. Στις 14.18 το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού εγκυμονεί κινδύνους που προέρχονται από βιασύνη, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην είμαστε ανυπόμονοι. Στις 16.50 η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα, μας δημιουργεί ισχυρά συναισθήματα που μπορεί να μας βγάλουν εκτός ελέγχου.
*Μην χάσετε σήμερα το βράδυ την «βροχή» από «πεφταστέρια» των Ωριωνιδών που θα κορυφωθεί τη νύχτα του Σαββάτου 20 προς ξημερώματα 21. Το φαινόμενο θα είναι ορατό στη χώρα μας από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 4.30 τα ξημερώματα, ανάλογα φυσικά από την καθαρότητα του ουρανού.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/10/2013).
Ο ετήσιος χάρτης σας κρύβει κάποιους κινδύνους, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό. Ωστόσο, οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι περισσότερο προειδοποιητικές παρά απειλητικές. Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν θα πρέπει να σας γίνουν μάθημα και να σας αποτρέψουν από το να επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Μια απότομη αντίδρασή σας μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για τη σχέση ή για τη θέση σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε πριν πείτε ή κάνετε οτιδήποτε.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 4.40 το πρωί θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 4.40 θα είναι περισσότερο δυναμικά και θα έχουν συγκεκριμένους στόχους στη ζωή τους, που θα προσπαθήσουν να πετύχουν με σκληρές προσπάθειες. Ίσως βιώσουν ένα διαζύγιο, κυρίως αν κάνουν έναν βιαστικό γάμο σε νεαρή ηλικία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λεωνίδας Σαμπάνης, Θέμης Αδαμαντίδης.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK