ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Η διάθεσή σας είναι εξαιρετικά θετική σήμερα, με αποτέλεσμα να νιώθετε την ανάγκη να το ρίξετε λίγο έξω. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξετε τις καταχρήσεις και να φροντίσετε να μην κάνετε διατροφικές υπερβολές που μπορεί να σας προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές. Η μέρα ενδείκνυται για οικονομικές συζητήσεις.

Ταύρος
Πολύ θετική μέρα για σας προβλέπεται η σημερινή, καθώς οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτης και τον Ερμή, σας επιτρέπουν να ζήσετε όμορφες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, οι αισθηματικές σας αναζητήσεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι
Επιτέλους, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τις απαιτήσεις του σπιτιού και να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε στο μυαλό σας. Αν θέλετε μπορείτε να προγραμματίσετε και τις αγορές σας, αφού η σημερινή μέρα, εγγυάται καλή σχέση ποιότητας και τιμής.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για συζητήσεις τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Μπορείτε να κλείσετε πολύ καλές συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή να προσεγγίσετε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία. Μια αισθηματική γνωριμία είναι επίσης πιθανή.

Λέων
Η γενναιοδωρία σας είναι γνωστή, και η λέξη «οικονομία» είναι μάλλον άγνωστη για σας. Σήμερα λοιπόν έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια έξοδα χωρίς άγχος και χωρίς προβληματισμούς είτε για το σπίτι σας είτε για τον εαυτό σας. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε ένα οικονομικό όφελος από συγγενικά σας πρόσωπα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη σήμερα και σας επιτρέπει να απολαύσετε τον έρωτα καθώς και άλλες δραστηριότητες που όχι μόνο σας ικανοποιούν αλλά μπορούν να σας αποφέρουν και σημαντικά έσοδα. Οι ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

Ζυγός
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας, σάς παροτρύνουν να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε στο σπίτι και ίσως αν μπορέσετε να κάνετε από εκεί κάποιες δουλειές που δεν δέχονται αναβολή. Αν πράγματι, νιώθετε αυξημένη κόπωση, καλό θα είναι να μην το ρισκάρετε με ένα φορτωμένο πρόγραμμα.

Σκορπιός
Η κοινωνικότητά σας συνεχίζει να είναι αυξημένη και οι συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τις μελλοντικές σας προοπτικές. Αν μάλιστα βρεθούν και κάποια άτομα που μπορούν να κατευθύνουν τις ενέργειές σας, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε την βοήθειά τους.

Τοξότης
Παρόλο που οι κόποι σας αρχίζουν να ανταμείβονται, η διάθεσή σας ίσως είναι κάπως πεσμένη, αφού κατά βάθος μπορεί να αισθάνεστε αδικημένοι. Ωστόσο, θα πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η εύνοια δεν σας έχει εγκαταλείψει.

Αιγόκερως
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, ενώ οι ευνοϊκές γωνίες που σχηματίζει σήμερα με τον Ερμή και την Αφροδίτη, σας βοηθούν να βλέπετε τις καταστάσεις μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Έτσι έχετε την δυνατότητα να επηρεάσετε τα γεγονότα, και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές εξέλιξης.

Υδροχόος
Παρόλο που έχετε αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες αναμνήσεις. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με την βελτίωση των οικονομικών σας, που τώρα φαίνεται απόλυτα εφικτή.

Ιχθείς
Η ψυχολογία σας είναι τόσο καλή που πλέον έχετε αποφασίσει να μην χαλάτε την «ζαχαρένια» σας για ασήμαντους λόγους. Έτσι ηθελημένα θα αφήσετε τον σύντροφό σας ή και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα να πάρουν πρωτοβουλίες και αποφάσεις, δείχνοντας μια υποχωρητική διάθεση, που τελικά θα σας βγει σε καλό.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK