ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Μια όμορφη Κυριακή μπορούμε να περάσουμε σήμερα, αφού η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το τρίγωνο με την Αφροδίτης στις 17.29 το απόγευμα. Η όψη αυτή εγγυάται καλοπέραση, ηρεμία, ευχάριστες συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους μας. Αργότερα, στις 18.05 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή, άλλη μια θετική όψη που ευνοεί την ανταλλαγή ιδεών, τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις με φίλους και γνωστούς.
*Μην χάσετε σήμερα το βράδυ την «βροχή» από «πεφταστέρια» των Ωριωνιδών που θα κορυφωθεί τη νύχτα του Σαββάτου 20 προς ξημερώματα 21. Το φαινόμενο θα είναι ορατό στη χώρα μας από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 4.30 τα ξημερώματα, ανάλογα φυσικά από την καθαρότητα του ουρανού.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/10/2013).
Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο τους επόμενους δώδεκα μήνες. Κάποιοι από σας θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν άμεσα, ενώ κάποιοι άλλοι θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης, η οποία θα σας πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Υπάρχει επίσης η περίπτωση να κληρονομήσετε ένα ακίνητο, το οποίο θα εκμεταλλευτείτε για κάποιο σκοπό. Εξάλλου, για όλους προβλέπεται σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας, που θα σας δώσει την δυνατότητα να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα χαρισματικά καθώς θα είναι προικισμένα με ευστροφία και εξυπνάδα. Επίσης θα είναι πολύ οργανωτικά και από μικρά θα στοχεύσουν στην επιτυχία την οποία δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να αποκτήσουν. Αναμένεται επίσης καλή οικονομική κατάσταση αλλά και ένας καλός γάμος.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νίκος Εγγονόπουλος, Λίτσα Σακελλαρίου, Λένα Πλάτωνος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Pelé, Kim Kardashian, Alfred Nobel.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK