ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012Στις 6.32 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μια όψη που δημιουργεί διαφωνίες και συγκρούσεις ανάμεσα στα δυο φύλα, γι’ αυτό καλό θα είναι να δείξουμε υποχωρητικότητα για λίγες ώρες. Η Σελήνη βγαίνει στη συνέχεια σε κενό πορείας μέχρι τις 8.32 που θα περάσει στον Υδροχόο. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιό θα είμαστε περισσότερο κοινωνικοί αλλά παράλληλα και περισσότερο ανεξάρτητοι. Η προσωπική ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ρήξη με άτομα που προσπαθούν να μας «περιορίσουν» κυρίως γύρω στις 11.30 που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η συγκεκριμένη όψη επίσης μπορεί να εντείνει το αίσθημα της οικονομικής ανασφάλειας. Στις 16.00 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, και φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/10/2013).
Η νέα χρονιά που ξεκινάει την ημέρα των γενεθλίων σας, σάς επιφυλάσσει αρνητικά και θετικά γεγονότα. Τα αρνητικά σχετίζονται με τον φιλικό σας τομέα, ο οποίος θα υποστεί μια μεγάλη κρίση, όταν ανακαλύψετε ότι κάποια άτομα που θεωρούσατε έμπιστα, προσπαθούν πίσω από την πλάτη σας να σας διαβάλλουν. Δυσκολίες θα υπάρξουν και στα οικονομικά σας και θα πρέπει να περιορίσετε σημαντικά τις δαπάνες σας. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα και είτε θα λάβετε απρόσμενες παροχές από τον σύντροφό σας, ή –αν είστε ελεύθεροι -  θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση πολύ σημαντική.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 8.31 το πρωί θα έχουν αρκετά χαρακτηριστικά από τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 8.32 θα είναι πιο ανεξάρτητα και ελεύθερα, και δύσκολα θα δέχονται πίεση και «συμβουλές» από τρίτους. Η προσωπικότητά τους θα είναι πολύ έντονη και πολλές φορές μπορεί να κάνουν λάθη, τα οποία όμως θα τους γίνουν μαθήματα, ώστε να φτάσουν τελικά στην επιτυχία που επιθυμούν.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ρένια Λουϊζίδου, Μάνος Λοΐζος, Sarah Bernhardt, Franz Liszt, Catherine Deneuve.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα! Ενδιαφέρον το blog σου! Θα είσαι στα αγαπημένα μου!!! Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK