ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Οι κοινωνικές συναναστροφές σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητες και δεν θα πρέπει να αρνείστε πάντα τις προσκλήσεις που δέχεστε. Ωστόσο υπολογίστε τα έξοδα που απαιτούνται και προσπαθήστε να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Το απόγευμα σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.


Ταύρος
Με το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στη δουλειά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αφού βλέπετε ότι οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται και απαιτείται να αφιερώσετε πολύ χρόνο σ’ αυτήν. Η συμπαράσταση του συντρόφου σας είναι σημαντική και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας ενθαρρύνει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους και να ανανεωθείτε. Όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.


Καρκίνος
Τα οικονομικά σας και κυρίως αυτά που μοιράζεστε από κοινού με άλλους, θα χρειαστούν σήμερα την προσοχή σας, ειδικά αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα άτομο που κάνει συχνές καταχρήσεις. Αν είστε ελεύθεροι, το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα ερωτικό πάθος που μπορεί να διαρκέσει αλλά μπορεί και όχι.

Λέων
Ο σύντροφός σας και γενικότερα οι σχέσεις που θεωρούνται σημαντικές για σας, έρχονται στο προσκήνιο από σήμερα, και σας καλούν να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Μπορείτε μάλιστα μετά τη δουλειά να κανονίσετε μια μικρή βολτούλα που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πιο κοντά.

Παρθένος
Παρά τις προσπάθειές σας, φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις κάθε μέρα αντί να μειώνονται, αυξάνονται περισσότερο με αποτέλεσμα να σας μένει ελάχιστος χρόνος για τον εαυτό σας. Ωστόσο, αν αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο σήμερα, μπορείτε να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.


Ζυγός
Η Σελήνη από σήμερα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας καλεί να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που γεμίζουν ευχάριστα τον χρόνο σας. Το απόγευμα ίσως λάβετε μια ανέλπιστη πρόταση που θα σας ανοίξει νέες προοπτικές.

Σκορπιός
Το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν μεγαλύτερη σημασία σήμερα, καθώς η Σελήνη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί είναι αυτά που θα σας συμπαρασταθούν και θα σας υποστηρίξουν στις δυσκολίες σας. Κάποιοι, ίσως ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας καλεί να επικοινωνήσετε με κόσμο, να αναθερμάνετε τις επαφές με πρόσωπα που σας λείπουν αλλά και να κανονίσετε κάποιες σύντομες μετακινήσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.


Αιγόκερως
Τα οικονομικά σας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με την είσοδο της Σελήνης στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Ίσως μάλιστα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα στο κοινωνικό σας περιβάλλον που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, γεγονός που θα σας απογοητεύσει.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνάει από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, και σας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε, να κοινωνικοποιηθείτε και να προβάλλετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας σε άτομα που μπορεί να ενδιαφερθούν. Ακόμα και αν η πρώτη αντίδρασή τους είναι αρνητική, συνεχίστε τις προσπάθειες καθώς το απόγευμα η πειθώ σας είναι ακόμα πιο ισχυρή.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που απαιτεί να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση που φαίνεται ότι την έχετε ανάγκη. Το απόγευμα ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε έναν οικονομικό προγραμματισμό.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK