ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΡΠΙΟΙ!
Στις 4.16 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και ευνοούν θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς επίσης και με ομαδικές δραστηριότητες. Στις 12.06 το τρίγωνο Σελήνης – Δία όψη που μας παρέχει αισιοδοξία και θετική διάθεση να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι φιλίες που δημιουργούνται αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν πολύ καλές.
*Στις 3.14 τα ξημερώματα ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό από όπου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η επιρροή αυτή αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.
*Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ.Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/10/2013).
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα κυριαρχεί στον ετήσιο χάρτη σας και σηματοδοτεί μια εξαιρετική χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας. Στον επαγγελματικό τομέα, μια άνοδος που περιμένετε εδώ και καιρό και για την οποία έχετε αγωνιστεί, θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή και θα σας φέρει μαζί και μια οικονομική ανάσα. Ιδιαίτερη εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα όπου πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα διαισθητικά και χαρισματικά και θα έχουν πολλά ταλέντα τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν και να καλλιεργήσουν. Στη ζωή τους θα δημιουργήσουν λαμπρές φιλίες που θα διαρκέσουν ίσως και για πάντα, ενώ θα αποκτήσουν και μεγάλη ακίνητη περιουσία είτε από τους γονείς τους είτε και μόνα τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Χαψιάδης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK