ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
Μέχρι το μεσημέρι θα είστε αρκετά κοινωνικοί και φιλικοί, παρόλο που μπορεί να «αρπαχτείτε» εύκολα αν νιώσετε ότι κάποιος σας «απειλεί». Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην προκαλέσετε εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το απογευματάκι καλό θα είναι να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και οργάνωση.

Ταύρος
Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 14.00 σας βοηθάει να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας με άριστα αποτελέσματα. Το απόγευμα μπορείτε να επιδιώξετε να δείτε φιλικά σας πρόσωπα μαζί με τον σύντροφό σας και να περάσετε ξένοιαστες στιγμές.

Δίδυμοι
Μέχρι και τις 14.00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση, και μπορείτε να διεκπεραιώσετε με ευχέρεια δουλειές που απαιτούν γνώσεις, να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς μετά τις 14.00 στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας για το επόμενο διήμερο.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας, πρόκειται να σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάποια χρέη που πρέπει να πληρωθούν. Κάντε υπομονή γιατί από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση θα αλλάξει και θα είναι πιο εύκολο να συγκεντρώσετε το ποσό που σας λείπει. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.

Λέων
Μέχρι και τις 14.00 έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή με έναν επαγγελματικό συνεταίρο σας και να λύσετε τυχόν διαφορές  που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς μετά τις 14.00 το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας και σε τυχόν επενδύσεις που χρειάζονται παρακολούθηση.

Παρθένος
Η εργασία σας απαιτεί να έχετε αυξημένη προσοχή σήμερα, ώστε να μην κάνετε λάθη που δεν μπορούν να διορθωθούν. Μετά τις 14.00 η Σελήνη θα περάσει στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων από όπου για τις επόμενες δυο μέρες θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας και θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους να τονώσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

Ζυγός
Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και τις 14.00 στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου από όπου θα σας παροτρύνει να συνδυάσετε την εργασία με την χαρά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξήσετε την απόδοση και την παραγωγικότητά σας και να λάβετε μια ικανοποιητική αμοιβή. Το απόγευμα είναι κατάλληλο για να φροντίσετε τον εαυτό σας ή να ακολουθήσετε  ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Σκορπιός
Μέχρι και τις 14.00 ίσως βρίσκεστε σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τα προλάβετε όλα, με αποτέλεσμα να είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι. Ωστόσο μετά τις 14.00 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, από όπου ως δια μαγείας σας απαλλάσσει από όλα τα προβλήματα και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε μονάχα με ότι σας ευχαριστεί.

Τοξότης
Τις πρωινές ώρες και μέχρι τις 14.00 το επικοινωνιακό σας ταλέντο είναι ιδιαίτερα αυξημένο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε προκειμένου να προσελκύσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους συνομιλητές. Το απογευματάκι η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια θα σας προσφέρει ιδιαίτερη χαρά και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα προβλήματά σας.

Αιγόκερως
Το πρωί θα ασχοληθείτε –θέλοντας και μη - με οικονομικά θέματα, καθώς θα υπάρξουν άτομα που θα ζητήσουν την βοήθειά σας και δεν τους την αρνηθείτε. Μετά τις 14.00 μπορείτε να κάνετε σημαντικές επαφές που θα σας βοηθήσουν και θα σας ανοίξουν τον δρόμο προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Υδροχόος
Η Σελήνη για λίγες ώρες ακόμα – μέχρι τις 14.00 – θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες και να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μετά το μεσημέρι, θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά ζητήματα ώστε να απαλλαγείτε από κάθε έγνοια.

Ιχθείς
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα της εβδομάδας, ίσως νιώθετε κάπως κουρασμένοι, ή μπορεί οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας να σας έχουν δημιουργήσει το αίσθημα της κόπωσης. Μετά τις 14.00 όμως η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, φτιάχνει τη διάθεσή σας και σας παροτρύνει να βγείτε έξω και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας παντού.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK