ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012
Στις 4.27 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα και παρεξηγήσεις σε όσους βρίσκονται σε εγρήγορση. Στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 14.00 που θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων. Το επόμενο διήμερο που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε πιο ευαίσθητοι, πιο διαισθητικοί και θα δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε ρεαλιστικά και πρακτικά. Στις 14.49 σχηματίζεται η σύνοδος Σελήνης – Ποσειδώνα που ευνοεί τους καλλιτέχνες και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τονίζει το συναίσθημα της φιλανθρωπίας. Στις 16.53 διαμορφώνεται το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης που ευνοεί κάθε είδους σχέσεις, καθώς επίσης και τις επενδύσεις και την κερδοσκοπία. Λίγο αργότερα στις 18.09 το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου μας κάνει περισσότερο ρεαλιστές και μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με δουλειές που απαιτούν οργάνωση και συγκέντρωση.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/10/2013).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες, προβλέπονται εξαιρετικά θετικοί τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως η ζωή σας αλλάξει ριζικά με την έλευση του πρώτου απογόνου σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, θα δημιουργήσετε μια σημαντική σχέση που θα σας καλύψει απόλυτα. Ανάλογες επιτυχίες αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μπορείτε να προωθηθείτε σε μια ανώτερη θέση από όπου θα αυξηθούν και τα οικονομικά μετά το τέλος του Ιουνίου.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά ευαίσθητα και θα διαθέτουν καλλιτεχνικά ταλέντα τα οποία αν τα καλλιεργήσουν μπορούν να τα εξασκήσουν επαγγελματικά και να διακριθούν. Μεγάλη εύνοια αναμένεται στην αισθηματική τους ζωή όπου θα κάνουν ένα λαμπρό γάμο, ενώ τα αδέρφια τους ή το συγγενικό τους ρόλο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική τους επιτυχία.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Νατάσα Θεοδωρίδου, Καίτη Χωματά, Κυριάκος Βελόπουλος, Cansu Dere.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK