ΠΕΜΠΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Με τη σύνοδο Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές με τρόπο που εξυπηρετεί τόσο εσάς όσο και τους πιστωτές σας. Αν σας απασχολεί η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, ίσως είναι η ιδανική στιγμή να το επιδιώξετε.

Ταύρος
Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι κατάλληλη για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να λύσετε περασμένες διαφορές σας. Το ίδιο εύκολα ωστόσο, είναι πιθανό να προκληθούν ρήξεις και διαφορές αν δεν προσέξετε την συμπεριφορά σας.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη σήμερα και σας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια ώστε να διεκπεραιώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα αλλά και να κάνετε κάποιες σημαντικές δουλειές μέσα στο σπίτι. Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Κάθε κίνησή σας είναι μελετημένη και σοβαρή, αφού η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου δεν σας αφήνει περιθώρια για λάθη. Έτσι, αν μια γνωριμία που θα γίνει κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες σας κινήσει το ενδιαφέρον, μη διστάσετε να ζητήσετε ένα ρομαντικό ραντεβού ακόμα κι αν βγείτε από το πρόγραμμά σας.

Λέων
Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι αισθητά αυξημένες, γεγονός που σας προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια, αφού δεν σας περισσεύει χρόνος να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Ωστόσο, αν συγκεντρωθείτε και «παιδευτείτε» λιγάκι, θα απαλλαγείτε από αυτές μια για πάντα. Μην αμελήσετε και κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Παρθένος
Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με σημαντικά άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους στόχους σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία που θα συμβεί σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί πολύ σοβαρά με την πάροδο του χρόνου.

Ζυγός
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε παρασκηνιακά και να κάνετε κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις που θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας ή τις πηγές των εσόδων σας πουθενά. Αν ονειρεύεστε μια σύντομη απόδραση, καλό θα είναι να την  προγραμματίσετε τώρα.

Σκορπιός
Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στο ζώδιό σας σήμερα, σας επιτρέπει να βάλετε τα θεμέλια για τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αυτά αφορούν επαγγελματικούς στόχους, είτε την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης εξάλλου, σας βοηθάει να κάνετε τους πιο σωστούς χειρισμούς.

Τοξότης
Καλό θα είναι σήμερα να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν απαιτούν ιδιαίτερη ενεργητικότητα, καθώς μπορεί και να είστε στα πρόθυρα της υπερκόπωσης. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και σύντομα θα επανέλθετε στο προσκήνιο πιο δυνατοί και δραστήριοι.

Αιγόκερως
Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον Ήλιο και συνιστά να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά σας. Οι συνεργάτες, οι ανώτεροί σας αλλά και κάποια άλλα σημαντικά πρόσωπα που περνάει ο λόγος τους, εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές σας.

Υδροχόος
Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σας, αφού θα σας δημιουργήσει εμπόδια που μπορεί να σας φαίνονται αξεπέραστα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως θα πρέπει να βρείτε και να απομονώσετε το κομμάτι εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σ’ αυτό, ώστε να μην σκορπίζετε τις δυνάμεις σας.

Ιχθείς
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο σήμερα, είναι μια όψη που μπορεί να σας φέρει σημαντική εύνοια σε τομείς που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις. Μαζί με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης ίσως είναι η πιο καλή στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ακόμα και στο εξωτερικό..
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK